Ανυφαντάκης: Αναλαμβάνω την ευθύνη

Super League 2 14 Δεκεμβρίου 2019, 21:32

Την ευθύνη για την ήττα με ανατροπή στο τέλος από τον Εργοτέλη ανέλαβε ο Κώστας Ανυφαντάκης, στηρίζοντας τους ποδοσφαιριστές του. 

/Bella Pizza

Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής της Δόξας Δράμας απέδωσε στην έλλειψη συγκέντρωσης την απώλεια του προβαδίσματος στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Το γεγονός ότι ακόμα δεν είχαμε νίκη στη Δράμα, καθιστούσε εξαρχής δύσκολο αυτό το παιχνίδι. Οι καιρικές και γηπεδικές συνθήκες το μετέτρεψαν αυτόματα σε ακόμα πιο δύσκολο για τη Δόξα, κάτι που βεβαίως ίσχυε και για τον αντίπαλό μας. Υπολογίζαμε ότι το αποτέλεσμα θα κρινόταν σε προσωπικές μονομαχίες, στατικές φάσεις, λάθη και δεύτερες μπάλες. Ήμασταν καλά μέχρι το 82΄ και κερδίζαμε. Μετά μάλλον εμφανίστηκε το άγχος και η έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά κάναμε προσπάθεια ως το τέλος. Είναι μια δύσκολη βραδιά για εμάς, δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα. Δυσκολεύει την αυτοπεποίθησή μας. Αναλαμβάνω την ευθύνη αυτής της ήττας και στηρίζουμε τους παίκτες. Πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί. Οι αλλαγές μας ήταν σχεδόν όλες αναγκαστικές. Ο Κόντος προερχόταν από απραξία λόγω τραυματισμού, ενώ ο Χάμοντ έπαιζε τραυματίας και βγήκε γι’ αυτό. Λόγω ενοχλήσεων ήρθε και η αλλαγή του Κουκόλη».
Για τον κόσμο της Δόξας: «Δεν έχω πολλά να πω. Σέβομαι αυτούς τους περίπου 500 που ήρθαν όπως μου λέτε. Σε άλλα ματς μπορεί να είναι επίσης λίγοι. Δεν κάθομαι να τους μετρήσω».

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ

Anyfantakis Argyropoulos

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Ευθύμης Αργυρόπουλος δήλωσε τα εξής: «Ξέραμε την αγωνιστική δυναμική του Εργοτέλη, είναι δύσκολος αντίπαλος, ενώ και οι συνθήκες που προανέφερε και ο προπονητής μου, σε καιρό και γήπεδο, μεγάλωσαν τις αντιξοότητες. Ωστόσο, μπήκαμε στο κλίμα του αγώνα, τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του και προηγηθήκαμε. Ήμασταν επιθετικοί και νομίζω κυρίαρχοι για 80 λεπτά. Από μια στημένη φάση ήρθε το 1-1 και από μια αμυντική αδράνεια το 1-2, σε κοντινό διάστημα στα τελευταία λεπτά. Είναι κρίμα για τη συνολική προσπάθεια, χάσαμε το ματς μέσα από τα χέρια μας. Δουλεύουμε και έχουμε παραπάνω δυνατότητες. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι για να κάνουμε ξανά περήφανους όλους μέσα και γύρω από τη Δόξα».

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad