Ανυφαντάκης: Αμφίρροπος όμιλος

Γ' Εθνική 10 Σεπτεμβρίου 2018, 17:11

Ο Κώστας Ανυφαντάκης χαρακτήρισε αμφίρροπο τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπου ο Ιωνικός θα τεθεί αντιμέτωπος των κρητικών ομάδων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός της ομάδας της Νίκαιας μίλησε στο athlitiko για την καινούργια πρόκληση στην καριέρα του, για το πρωτάθλημα, τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια, αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες με τους “κυανόλευκους”.

Αναφορικά με τον 5ο  όμιλο, ο έμπειρος προπονητής είπε ότι είναι ένα αμφίρροπο γκρουπ και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί: «Προβλέπεται ένας δύσκολος όμιλος, καθώς αρκετές ομάδες βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ιδιαίτερο, γιατί έχει λίγες ομάδες και λίγες αγωνιστικές και δεν υπάρχουν περιθώρια. Θα έλεγα ότι είναι ένας αμφίρροπος όμιλος, στον οποίο δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί».

Όσον αφορά, τώρα, στο δικό του συγκρότημα, επεσήμανε πως το βασικό ζητούμενο είναι ν’ αποκτήσει ταυτότητα. Τόνισε αναλυτικά: «Είμαστε μια νέα ομάδα. Έχουμε 20 νέους παίκτες και νέο προπονητικό τιμ. Ο βασικός στόχος μας είναι ν’ αποκτήσουμε αγωνιστική ταυτότητα. Ο Ιωνικός έχει μεγάλη δυναμική και πολύ κόσμο. Θέλουμε ν’ αποκτήσουμε ταυτότητα, αν και φυσικά σε κάθε ματς θα μπαίνουμε για να κερδίζουμε».

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δήλωσε πως έχει μια αρκετά καλή σχέση με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος ενασχολήθηκε με τα διοικητικά του συλλόγου. «Με τον κ. Κούγια έχουμε μια πολύ καλή σχέση και μια πολύ καλή συνεργασία. Είναι ένας πολύπειρος παράγοντας, βλέπει ποδόσφαιρο και αναλύουμε με ποδοσφαιρικό μάτι τα θέματα που μας απασχολούν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά, τέλος, με τους προσωπικούς του στόχους, επεσήμανε: «Έφυγα από μια μεγάλη ομάδα, όπως ήταν η Καβάλα, και ήρθα σε άλλη μία μεγάλη ομάδα, τον Ιωνικό. Ο Ιωνικός έχει ιστορία, έχει φανέλα, πολύ κόσμο και σίγουρα θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».

Estrella