Αντ. Μανουσάκης: Δουλειά και υπομονή για να επιτευχθούν οι στόχοι μας

Παλαιόχωρα | 13 Ιουλ 2018, 18:19

Στην Παλαιόχωρα θα συνεχίσει για 3η συνεχή χρονιά ο Αντώνης Μανουσάκης που ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την ομάδα του τόπου του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μιλώντας στο athlitiko για την παραμονή του, ο ίδιος τόνισε ότι ήταν κάτι το οποίο ήθελαν και οι δύο πλευρές. Αναφορικά με την αλλαγή της φιλοσοφίας της Παλαιόχωρας και στην στροφή της στους νεαρούς πάικτες, σημείωσε όι θα χρειαστεί υπομονή και δουλειά για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Η Παλαιόχωρα ολοκλήρωσε πέρυσι μία εξαιρετική χρονιά αν και πρωτάρα στη Γ’ Εθνική, ενώ κατέκτησε και τους 2 εγχώριους τίτλους (Κύπελλο, Σούπερ Καπ). Πού αποδίδεις την πολύ καλή εικόνα της ομάδας μετά το νοθρό ξεκίνημά της;

Η χρονιά που πέρασε ήταν ιστορικής σημασίας για την ομάδα της Παλαιόχωρας καθώς ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε κάποιος εκπρόσωπος από το Σέλινο στις εθνικές κατηγορίες. Η αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε με αρκετά καλή εικόνα στα παιχνίδια αλλά πολλές φορές δεν καταφέρναμε αυτή την καλή εικόνα που είχαμε να τη μετουσιώσουμε με τους βαθμούς.

Με το πέρασμα των αγώνων και το δέσιμο που απέκτησε η ομάδα, κατάφερε να είναι πιο ουσιαστική στην πορεία και ταυτόχρονα με ωραίο ποδόσφαιρο να ανεβαίνει στον βαθμολογικό πίνακα. Έτσι έκλεισε μία πολύ επιτυχημένη χρονιά με μία αρκετά καλή θέση στο πρωτάθλημα και με την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ. Η χρονιά που πέρασε πρέπει να μείνει παρακαταθήκη και οδηγός για το μέλλον.

Πρόσφατα ανανέωσες την συνεργασία σου με την ομάδα για 3η σερί χρονιά.

Έγινε αυτό που θέλαμε και οι δύο πλευρές. Και η ομάδα ήθελε να με κρατήσει στο ρόστερ της και φυσικά και εγώ ήθελα να μέινω στην ομάδα του τόπου μου. Έτσι είμαι χαρούμενος που πήγαν όλα καλά.

Η ομάδα προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της. Πώς βλέπεις τη νέα φιλοσοφία, μπορεί η Παλαιόχωρα να διατηρηθεί και τη νέα χρονιά σε υψηλό επίπεδο;

Η ομάδα επέλεξε για τη νέα χρονιά να αλλάξει φιλοσοφία και να πορευτεί με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Την περασμένη σεζόν έγιναν σωστές και προσεγμένες κινήσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πολύ καλό σύνολο. Το ίδιο ευελπιστούμε να συμβεί και φέτος απλά με μία διαφορετική προσέγγιση. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι μία ομάδα κατά 90% καινούρια, οπότε θέλει αρκετή δουλειά απ’ όλους και υπομονή για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad