Αντωνίου: Παραμένει στόχος η άνοδος

Χανιά | 16 Δεκεμβρίου 2019, 23:04

Η άνοδος είναι ο στόχος του Λεβαδειακού, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται κάτω από την εξάδα, όπως τόνισε ο Σωτήρης Αντωνίου.

/Bella Pizza

Ο προπονητής της ομάδας της Βοιωτίας εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του θα μπορέσει να διεκδικήσει αυτό τον στόχο στη διαδικασία των πλέι οφ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Ηταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Ηρθαμε να παίξουμε για τους τρεις πόντους και τη νίκη. Δυστυχώς η εικόνα που είχαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Αν εξαιρέσω τα πρώτα δέκα λεπτά νομίζω ότι είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού την κυριαρχία και την κατοχή της μπάλας. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για ένα τέρμα, δυστυχώς όμως γι’ άλλη μία φορά δεν τα καταφέραμε, σε στιγμές που ήταν πιο κλασικές. Δεχτήκαμε ένα τέρμα από μία αδράνεια που είχαμε, η οποία δε δικαιολογείται και όταν μένεις πίσω στο σκορ σίγουρα είναι πιο δύσκολο απέναντι σε μία πιο έμπειρη ομάδα όπως είναι τα Χανιά. Είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας, προσπαθήσαμε να παίξουμε σωστά, με σωστό πλάνο, χωρίς να μπούμε σε μεγάλες μεταβιβάσεις, να παίξουμε από την άκρη και τα καταφέραμε, πλαγιοκοπήσαμε και βγάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο και προϋποθέσεις και ευκαιρίες, δυστυχώς όμως το τέρμα δεν ήρθε για την ισοφάριση και στο τέλος του παιχνιδιού δεχτήκαμε πάλι ένα τέρμα, που δεν έπρεπε να το δεχτούμε. Η προσπάθεια έγινε από τους παίκτες, είμαστε μία νεανική ομάδα, μία ομάδα όμως που θέλει και το αποτέλεσμα γιατί έχει υψηλούς στόχους. Αυτό που κρατάω είναι η αυτοπεποίθηση που δείξαμε, τα στοιχεία του παιχνιδιού που έχουν μπει πλέον στην ομάδα και παίζει ένα κυριαρχικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα και εμείς δεν το πήραμε. Θα δούμε τα λάθη μας, τι ακόμα πρέπει να βελτιώσουμε ώστε στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται να μπορέσουμε να παίρνουμε και το αποτέλεσμα που είναι το ποθητό στο ποδόσφαιρο».

Για τον στόχο του Λεβαδειακού: «Η άνοδος. Μπορεί να είμαστε κάτω από την 6η θέση αλλά στόχος είναι η άνοδος και θα κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, και στην πρώτη φάση στις 22 αγωνιστικές και μετέπειτα, να μπορέσουμε να μπούμε στη διαδικασία, είτε απευθείας, είτε μέσω μπαράζ. Δεν έχει χαθεί κάτι, είμαστε έξι πόντους από τη 2η θέση, η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει νέους παίκτες και έχει μία ταυτότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό θα κοιτάξουμε και στα επόμενα παιχνίδια να το βελτιώσουμε».

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad