Αντιασβίλι: Τελικός με Πανακρωτηριακό, πρέπει να νικήσουμε

Γ' Εθνική 7 Οκτωβρίου 2019, 19:29

Την ικανοποίησή του για τη νίκη εξέφρασε ο Γιάσμινκο Βέλιτς, ο Νίκος Καραδάκης θεωρεί ότι ο Ρεθυμνιακός αδίκησε τον εαυτό του, ενώ ο Γκόγκα Αντιασβίλι δήλωσε ότι το ματς με τον Πανακρωτηριακό είναι τελικός.

Η Επισκοπή ήταν η νικήτρια του Ρεθυμνιώτικου ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής επικρατώντας του Ρεθυμνιακού στη Σοχώρα με 2-0. Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση…

Γιάσμινκο Βέλιτς (προπονητής Επισκοπής): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Ρεθυμνιακού για την πολύ καλή φιλοξενία που μας επιφύλαξε, άλλωστε δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Επίσης εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στην ομάδα του Ρεθυμνιακού που παρουσίασε ένα καλό σύνολο.

Τα συγχαρητήριά μου βέβαια πηγαίνουν στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη που πέτυχαν. Από ‘κει και πέρα, αγωνιστικά ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιγνίδι. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ στη συνέχεια όμως, όπως στο προηγούμενο ματς αντί να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, δώσαμε τη δυνατότητα στον Ρεθυμνιακό στο τελευταίο τέταρτο του α’ ημιχρόνου να ανέβει.

Το β’ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο μέχρι την αποβολή του Κούνστιτς. Εκεί χρειαστήκαμε λίγο χρόνο μέχρι να ξαναξεκινήσουμε να παίζουμε όπως πρέπει. Η αποβολή, μας ανάγκασε να αλλάξουμε τις συνθήκες αλλά δείξαμε να ελέγχουμε το ματς καλύτερα σε σχέση με το τελευταίο τέταρτο του α’ ημιχρόνου φτάνοντας αισίως και σ’ ένα δεύτερο τέρμα. Εκεί τέλειωσε και το ματς.»

Νίκος Καραδάκης (προπονητής Ρεθυμνιακού): «Να ευχηθούμε όλοι στην Επισκοπή να πετύχει τους στόχους της που γνωρίζουν οι πάντες ποιοι είναι αυτοί. Ήταν ένα ρεθεμνιώτικο ντέρμπι και γνωρίζαμε ότι θα έχει αυτή την αγωνιστική εξέλιξη. Ξέραμε επίσης τις αδυναμίες του αντιπάλου αλλά δυστυχώς αδικήσαμε για άλλη μία αγωνιστική την προσπάθειά μας.

Απέναντι σε δύο ομάδες Ηρόδοτο, Επισκοπή, το αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφορα. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από μια καλή εμφάνιση γιατί θα μας γίνει κακή συνήθεια. Το πρωτάθλημα είναι μικρό και αυτούς τους βαθμούς θα ψάχνουμε να τους βρούμε στο τέλος.

Ξεκινήσαμε κάνοντας ένα καταπληκτικό 10λεπτο καθώς δεν θέλαμε να μας αιφνιδιάσει η Επισκοπή. Πατήσαμε περιοχή, χάσαμε ευκαιρίες αλλά από το 11’ ως το 22’ χάσαμε όλη μας τη συνοχή, τη συγκέντρωση και σ’ εκείνο το χρονικό σημείο η Επισκοπή πέτυχε ένα γκολ και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο. Έπειτα διαβάσαμε πολύ καλά το παιγνίδι και είδαμε ότι στις πτέρυγες υπήρχε αδυναμία, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες.

Φτάσαμε στο ημίχρονο και στα αποδυτήρια είπαμε ότι πιστεύουμε στην ανατροπή. Χάσαμε μια ευκαιρία πάνω στη γραμμή, έπειτα πλαγιοκοπήσαμε στην περιοχή του αντιπάλου και στην αποβολή το παιγνίδι πήρε μια τροπή όπως τη θέλαμε. Η εξέλιξη όμως δεν ήταν ανάλογη.

Θα πρέπει να εστιάσουμε στα αστεία γκολ που τρώμε. Είναι κι αυτό ένα μήνυμα, όπου δεν μπορούσαμε να το περάσουμε στα “ψιλά”. Τα παιδιά αδίκησαν τον εαυτό τους. Η διαχείριση κάθε παιχνιδιού δεν είναι πάντα εύκολη.

Προσπαθούμε όλο αυτό να το περάσουμε από τον πάγκο στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε από τις πτέρυγες γιατί η Επισκοπή ήταν συμπαγής στον άξονα. Κάποιες φορές τα καταφέραμε. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς στο Ακρωτήρι κι εκεί θα στρέψουμε όλες μας τις δυνάμεις.»

Μανώλης Γκελοσάνι (ποδοσφαιριστής Επισκοπής): «Καλή συνέχεια στον Ρεθυμνιακό. Ήταν ένα δύσκολο ματς για μας και παράλληλα σημαντικό γιατί, το “Χ” ή η “ήττα” είναι γκέλες για ομάδες όπως η Επισκοπή. Όσον αφορά το ματς δεν μπήκαμε καλά στην αρχή όμως στη συνέχεια με τον προπονητή μας αλλάξαμε κάποια δεδομένα.

Στην συνέχεια μετά την αποβολή, βάλαμε το κεφάλι κάτω, παίξαμε συγκεντρωμένα και φτάσαμε στη νίκη. Αυτό το ματς ωστόσο ήταν πολύ διαφορετικό σε σχέση με το παιχνίδι του Σούπερ Καπ. Εγώ προσωπικά πάντως, στις ευκαιρίες του Ρεθυμνιακού δεν φοβήθηκα ποτέ, ούτε μετά την αποβολή γιατί πολύ απλά πιστεύω στην ομάδα μου και σε ότι έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα.»

Γκόγκα Αντιασβίλι (ποδοσφαιριστής Ρεθυμνιακού): «Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στην ομάδα της Επισκοπής για τη νίκη κι εύχομαι να πετύχει τους στόχους της. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά ήμασταν πολύ διαβασμένοι. Στο σύνολο του αγώνα ήμασταν καλύτεροι.

Στα πρώτα δέκα λεπτά μπήκαμε δυνατά, έπειτα είχαν τον έλεγχο τα παιδιά της Επισκοπής αλλά στο σύνολο, επαναλαμβάνω ήμασταν καλύτεροι. Ξέραμε ότι η Επισκοπή είχε αδυναμίες καταφέραμε να φέρουμε τη μπάλα στην περιοχή της και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες αλλά δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Πλέον πάμε για έναν τελικό, για τη νίκη επί του Πανακρωτηριακού.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad