Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα…

Football League 15 Ιουλ 2018, 18:18

Λίγες ώρες έμειναν ακόμη για την έναρξη της προετοιμασίας του Εργοτέλη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινάει τη Δευτέρα (16/07), αν και η πρώτη εβδομάδα θα… αφιερωθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Οι προπονήσεις, δηλαδή, θ’ αρχίσουν από 23 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ηρακλειώτικου συλλόγου: «Για την επιστροφή τους στο γήπεδο ετοιμάζονται οι κιτρινόμαυροι καθώς οι καλοκαιρινές διακοπές λαμβάνουν τέλος και η αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει.

Τυπικά η αγωνιστική περίοδος για τον Εργοτέλη αρχίζει την Δευτέρα (16/7), με τους παίκτες μας να περνούν από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Βάση του προγράμματος που έχει καταρτιστεί σε συνεργασία τεχνικού και ιατρικού team οι ποδοσφαιριστές μας θα χωριστούν σε τρία γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ θα ξεκινήσει την Δευτέρα με αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, την Τρίτη θα περάσει από εργομετρικά τεστ και την Πέμπτη θα συνεχίσει με σαϊμπεξ και ισοκινητικό έλεγχο. Αντίστοιχα θα νικηθούν και τα άλλα δυο γκρουπ. Πιο συγκεκριμένα το δεύτερο γκρουπ θα περάσει από την παραπάνω αξιολόγηση Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και το τρίτο και τελευταίο γκρούπ Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Για την Κυριακή θα υπάρχει ρεπό και άπαντες θα δώσουν ραντεβού για την Δευτέρα 23 Ιουλίου στο Παγκρήτιο στάδιο όπου και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση ξεκινώντας ουσιαστικά η προετοιμασία για την νέα αγωνιστική σεζόν».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad