“Αντίπαλος” για Παντελάκη στον Παναθηναϊκό

Χανιά | 30 Ιουλ 2018, 12:31

Ενας νέος ποδοσφαιριστής εκτός του Παντελάκη "φλερτάρει" με μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τον 23χρονο Φώτη Κέζο, ποδοσφαιριστής στον Ερμή Αραδίππου στην Κύπρο τα δύο τελευταία χρόνια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με το leoforos.gr ο Κέζος που είναι πολύ ψηλός (1.93μ.), με την επιστροφή της αποστολής των “πρασίνων” στην Αθήνα αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις για διάστημα μιας εβδομάδας. Ουσιαστικά, θα βρεθεί σε διαδικασία δοκιμής από τον Γιώργο Δώνη και αν καταφέρει να τον πείσει για τις δυνατότητές του, τότε δεν αποκλείεται να αποκτηθεί, αντί του Νώντα Παντελάκη που εξακολουθεί να παραμένει πάντοτε στην αναμονή.

Ετσι, η μετακίνηση για τον Χανιώτη αμυντικό ναι μεν συγκεντρώνει ακόμα πιθανότητες ώστε να πραγματοποιηθεί, αλλά τώρα παρουσιάζεται ένα νέο εμπόδιο, με τη δοκιμή συγκεκριμένα του Κέζου από πλευράς Δώνη.

Να σημειωθεί ότι ο Κέζος πριν τον Ερμή Αραδίππου έχει αγωνιστεί -επίσης στην Κύπρο- σε Οθέλλο Αθηαίνο και Νέα Σαλαμίνα ενώ τη σεζόν 2013/14 ήταν (επί Γ’ Εθνικής) στην ΑΕΚ όπου μέτρησε 2 συμμετοχές.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad