“Αντίο” σε Σεβίλλη με χάλκινο μετάλλιο για Αλατζά και Κρομμυδάκη

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 29 Ιουλ 2018, 20:57

Οι δύο Χανιώτισσες πρωταθλήτριες, Αθηνά Αλατζά και Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στο Μεσογειακό Κύπελλο καλλιτεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στην Σεβίλλη και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Συγκεκριμένα, οι δύο αθλήτριες του Ν.Ο. Χανίων κατάφεραν να κερδίσουν μαζί με την Εθνική μας ομάδα Κορασίδων το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του Ομαδικού λαμβάνοντας μέρος στο χορευτικό ως αναπληρωματικές.

Συγκεκριμένα, η Εθνική μας βρέθηκε στην 3η θέση του βάθρου πίσω από τη Ισπανία και την Ιταλία, ενώ αντίστοιχα, στην ΟΠΕΝ κατάταξη, η Ελλάδα ήταν 4η. Πιο αναλυτικά, με την Εθνική μας ομάδα στον τελικό του Ομαδικού, αγωνίστηκαν οι: Αγγελοπούλου, Δεληγιάννη, Βάγια, Φραγκάκη, Γεωργιουδάκη, Γιαλαμά, Καραμέσιου, Μισίκεβιτς, ενώ αναπληρωματικές ήταν οι Αλατζά, Μπέκου, Κρομμυδάκη και Θεοδωρίδου.

omadiko Mesogeiako Kypello

Η βράβευση στην Εθνική μας ομάδα για την 3η θέση στο Ομαδικό.

Η Ελλάδα, ολοκλήρωσε έτσι την αποστολή της στους αγώνες που διεξήχθησαν στη Σεβίλλη, με ένα ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια, ενώ στη γενική βαθμολογία του Μεσογειακού Κυπέλλου, κατέλαβε την 3η θέση. Οσον αφορά, δε, στην ΟΠΕΝ κατάταξη, η Ελλάδα ήταν 4η σε σύνολο 29 χωρών. 

karta antonis garden

Rabona ad