Ανοίγει η αυλαία των υποχρεώσεων για την τεχνική του ΝΟΧ

Τεχνική Κολύμβηση | 5 Δεκεμβρίου 2019, 19:57

Το Σάββατο (7/12) ανοίγει επίσημα η αυλαία των υποχρεώσεων για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ημερίδα της σεζόν, η οποία όπως συμβαίνει παραδοσιακά θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο Χανίων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Η αυλαία των υποχρεώσεων για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης ανοίγει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου με την πραγματοποίηση ημερίδας που πραγματοποιείται στο κολυμβητήριο Χανίων. Συνολικά, ένας μεγάλος αριθμός αθλητών και αθλητριών, παλιών και ειδικότερα νέων, θα δώσει το παρών, με το τμήμα να στοχεύει και φέτος στις πρώτες θέσεις του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα.

Οπως τονίζει ο προπονητής, Ηλίας Καλαμαρίδης:

«Στην τελευταία ημερίδα για το 2019 αλλά και στην πρώτη της αγωνιστικής χρονιάς 2020 καλούνται να συμμετάσχουν 80 αθλητές και αθλήτριες. Οι παλιοί αθλητές του τμήματος μαζί με τους νέους  που έχουν πλαισιώσει το τμήμα φέτος θα δώσουν τα πρώτα δείγματα της προσπάθειας τους προκειμένου να βάλουν στόχους για κάτι καλύτερο για την επόμενη χρονιά».

Αναλυτικά οι συμμετοχές έχουν ως εξής:

ΑΓΟΡΙΑ

Αγγελάκης Ιωαν., Αγγελάκης Παναγ., Ανδριανός, Βασιλαντωνάκης, Γερουλάκης, Γκεσούλης, Δημουλιός, Διγαλάκης, Καπής, Καρτσωνάκης, Κελαϊδής, Κοντοδήμος, Κουράκης, Λεδάκης, Λιόλιος Εμμαν., Λιόλιος Ιωαν., Λουκάκης, Μπαδιεριάκης, Μπονατάκης, Μπριτζολάκης, Ναναδάκης, Παπαγιαννάκης, Παπαδάκης, Ρημαντωνάκης Ιωαν., Ρημαντωνάκης Κων., Ρινακάκης, Σκυλουράκης, Σόρκος, Στάρο, Τρουλλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιασ., Χίνος Κυρ., Χίνος Παντ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Αθητάκη, Ανδρεαδάκη, Ανδρεάδη, Ανδριανού, Αντωνιάδη, Βαλυράκη, Βλαστάκη, Βλοντάκης, Βροντάκη, Γερουλάκη, Γιανναράκη, Καλλιτσάκη, Καντιάνη Ειρ., Καντιάνη Ραφ., Καρτσωνάκη, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κληματσάκη, Κοκογιαννάκη, Κουβεδάκη, Κρητικάκη, Λεδάκη, Λειβαδιωτάκη, Λουκάκη, Ματζοράκη, Μπαδιερίτη, Μπαλολάκη, Μπασιά, Μποτωνάκη, Ναναδάκη, Παπαδοπούλου, Περάκη Γεωργία, Περάκη Φανή Κυριακή, Ριτζάκη, Σκυλουράκη, Τσεκούρα, Τζουβαδάκη, Φραγκιαδάκη, Φραντζεσκάκη, Χαζηπλή, Χαροκοπάκη, Χατζηδάκη, Χατζηπλή.  

JoyMachine

Rabona ad