Ανθούσης: Στόχος η καταξίωση του Χανιώτη προπονητή

Γενικά Θέματα - Τοπικό 30 Αυγούστου 2018, 18:26

Στο περιθώριο της κλήρωσης, ένας ακόμα άνθρωπος του ποδοσφαίρου παραχώρησε δηλώσεις. Αυτός είναι ο Δημήτρης Ανθούσης ο οποίος έκανε αναφορά στον Χανιώτη προπονητή.

Ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Χανίων “Ο Παγκρήτιος” θέλησε να ζητήσει δημόσια ψήφο εμπιστοσύνης από τα Σωματεία για την στελέχωση διπλωματούχων προπονητών από τα Χανιά. 

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής: «Εκ μέρους του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Χανίων “Ο Παγκρήτιος| θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων για την πρόσκληση που μας έκανε και ταυτόχρονα να δώσουμε πολλά και θερμά συγχαρητήρια για τη ζεστή βραδιά. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ενωση που συνδύασε τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων με ένα γεύμα που για μας έχει το χαρακτήρα της σύσφιξης των σχέσεων, να έρθουν πιο κοντά οι ομάδες, οι διοικήσεις και τα σωματεία.

Αναφερθείς στις κληρώσεις τόνισε ότι, «θέλουμε να δώσουμε πολλές ευχές για δύναμη για καλή αρχή για κουράγιο για αισιοδοξία σε όλα τα σωματεία, σε όλους τους συναδέλφους προπονητές από τη σημερινή (σ.σ χθεσινή) κλήρωση που ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Από εκεί και ύστερα στο κομμάτι των προπονητών έχει ήδη αναρτηθεί στα ΜΜΕ ο νέος κανονισμός προπονητών όπου πρόσφατα η ΕΠΟ ψήφισε. Η προκήρυξη των πρωταθλημάτων που κοινοποίησε η ΕΠΣΧ αναφέρει τις απαραίτητες προϋποθέσεις των κομματιών. Εμείς καλούμε τις διοικήσεις των σωματείων να εμπιστευτούν θαρρετά τους συναδέλφους Χανιώτες διπλωματούχους προπονητές στις ομάδες τους. Σύμφωνα πάντα με τον κανονισμό της ΕΠΟ αλλά και τις οδηγίες της ΕΠΣΧ θα πορευτούμε και στα κομμάτια των προπονητών με μοναδικό και αποκλειστικό γνώμονα την καταξίωση του Χανιώτη διπλωματούχου προπονητή και συνολικότερα την αναβάθμιση και την εξέλιξη του χανιώτικου ποδοσφαίρου».

 

karta antonis garden