Ανθοδέσμες σε Φραγκουλάκη, Γιαλούση (pics)

Χανιά | 24 Νοεμβρίου 2018, 22:38

Αρκετοί ήταν οι "παλιοί γνώριμοι" στο παιχνίδι του ΑΟΧ/Κισσαμικού με τον Ηρόδοτο, αλλά δύο εξ αυτών αποτέλεσαν τα τιμώμενα πρόσωπα.

Η διοίκηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού πριν την έναρξη του αγώνα πρόσφερε δύο ανθοδέσμες στους Μιχάλη Φραγκουλάκη και Λευτέρη Γιαλούση, τις οποίες έδωσαν στους δυο παίκτες τα μέλη της διοίκησης Λευτέρης Μπουζάκης και Κώστας Φραγκιουδάκης. Ο δεύτερος μάλιστα ήταν γενικός αρχηγός στον Κισσαμικό το διάστημα της παρουσίας τους.

Gialousis Fragoulakis Vravefsi1

Gialousis Fragoulakis Vravefsi2

Ο Φραγκουλάκης αποτέλεσε σημαντική μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2015, βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την ιστορική άνοδο στη Football League, πριν επιστρέψει στον ΟΦΗ.

Οσον αφορά τον Γιαλούση αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της σεζόν 2016-2017, μετρώντας 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο.

Οι υπόλοιποι “παλιοί γνώριμοι” του ματς ήταν οι Ηρακλής Νύκταρης (στην κερκίδα), Γιώργος Λυρώνης, Χάρης Γεωργιακάκης (γενικός αρχηγός), Μπάμπης Δαμιανάκης, Αλέξανδρος Σμυρλής (ΑΟΧ), Μιχάλης Αυγενικού, Βαγγέλης Κερεντζής (Κισσαμικός), ενώ στον πάγκο του Ηροδότου ήταν τα Χανιωτάκια, Μάρκος Κουράκης και Αντώνης Αμαραντίδης.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad