Ανδρουλάκης: Βγάλαμε ψυχή στο τέλος

Γ' Εθνική 15 Δεκεμβρίου 2019, 20:56

Ο Ηρόδοτος επικράτησε στο Μαρτινέγκο του Πόρου με 2-1 εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παρουσία του στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και -κατ' επέκταση- στα πλέι οφ.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού “σκαρφάλωσε” στους 24 βαθμούς κι έχει “αέρα” 10 βαθμών από τον 5ο της ΠΟΑ, 11 από τον ΑΟΑΝ και 12 από τον Ρεθυμνιακό. Η διαφορά αυτή δεν καλύπτεται καθώς οι τρεις ομάδες θα παίξουν από τρία παιχνίδι στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν (δεν έχουν κάνει το ρεπό τους).

Έτσι o Ηρόδοτος μαζί τον ισόβαθμό του Γιούχτα και την πρωτοπόρο Επισκοπή έχουν εξασφαλίσει τις τρεις από τις τέσσερις θέσεις των στα πλέι οφ. Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, Ανδρουλάκης Αντώνης, δήλωσε μετά τη νίκη επί του Πόρου:

«Πήραμε μία σημαντική νίκη. Ο Πόρος είναι καλή ομάδα και την αδικεί η βαθμολογική της θέση και αξίζει να είναι πιο ψηλά. “Κλείσαμε” τα ατού του Πόρου και αυτό ήταν το “κλειδί” του ματς. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Βγάλαμε ψυχή στο τέλος.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad