Ανδράλας αντί Μεσολόγγη στον Φωστήρα

Γ' Εθνική 26 Ιανουαρίου 2018, 13:29

Με άλλον προπονητή θα συνεχίσει στη "μάχη" της παραμονής στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής ο Φωστήρας, αφού λύθηκε η συνεργασία με τον Νίκο Μεσολόγγη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Πάρης Ανδράλας, που την περασμένη σεζόν είχε εντυπωσιακό αήττητο ρεκόρ στον πάγκο της Προοδευτικής. Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην τεχνική ηγεσία της Ρόδου, για να αντικατασταθεί στη συνέχεια από τον Τίμο Καβακά.

Οι ανακοινώσεις του Φωστήρα για την πρόσληψη του Ανδράλα και τη λύση συνεργασίας με τον Μεσολόγγη έχουν ως εξής:

Για Ανδράλα:

Η διοίκηση του ΦΩΣΤΗΡΑ γνωρίζοντας το γεγονός ότι θα πρέπει η συνέχεια που περιμένει την ομάδα μας να είναι δύσκολη προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση ολοκληρώνοντας με επιτυχία το κεφάλαιο προπονητή.

Συγκεκριμένα μετά από πολύωρες συζητήσεις κατέληξε στην επιλογή του Πάρη Ανδράλα προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πρόκειται για έναν νεαρό και φιλόδοξο προπονητή που σαν ποδοσφαιριστής είχε γράψει την δική του πορεία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και το ίδιο αποτελεί επιθυμία του ίδιο να γίνει και στην προπονητική του καριέρα. 

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ρόδος με την οποία πραγματοποίησε πρωταθλητισμό στον 6ο όμιλο, ενώ η πρώτη ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να εργαστεί και το έκανε με απόλυτη επιτυχία ήταν η Προοδευτική.

Η πορεία του κ. Ανδράλα με την Προοδευτική ήταν άξια θαυμασμού και αυτό αποτυπώνεται η περσινή θέση που τερμάτισα η συγκεκριμένη ομάδα σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους στην κατηγορία.

Καλωσορίζουμε τον Πάρη Ανδράλα στην οικογένεια του ΦΩΣΤΗΡΑ και του ευχόμαστε επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Για Μεσολόγγη:

Το ΔΣ του ΦΩΣΤΗΡΑ, μετά από συνεδρίαση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 25/1 αποφάσισε την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Μεσολόγγη.

Μετά από απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα αποφασίστηκε ότι αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή λύση προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Η θέση της ομάδας μας είναι δυσάρεστη αφού βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο μονοπάτι, όμως θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε τον κ. Μεσολόγγη για την συνεργασία.

Έδειξε ότι σε αυτή την εποχή που στο ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτα, με τον επαγγελματισμό του, την δουλειά του και το ήθος ότι υπάρχουν πρόσωπα που αγωνίζονται για την ιστιρία των ομάδων.

Η πόρτα του φονέα θα είναι πάντα ανοιχτή για εσένα φίλε Νίκο.

 

Estrella