Αναφορά στο Φύλλο Αγώνα για τα επεισόδια στον Κορυδαλλό

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 22 Οκτωβρίου 2018, 21:25

Το όσα έγιναν στον Κορυδαλλό στην αναμέτρηση της Προοδευτικής με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ δεν πέρασαν… απαρατήρητα από τον διαιτητή Καλογερόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο “άρχων” της αναμέτρησης αναφέρει στο Φύλλο Αγώνα τους τραμπουκισμούς από πλευράς φιλάθλων των γηπεδούχων προς μέλη της αποστολής του ΣΥΝΚΑ και το “ντου” που έγινε με τη λήξη του αγώνα στη φυσούνα όταν προσπάθησαν οι παίκτες της χανιώτικης ομάδας να μπουν στ’ αποδυτήρια.

Κάποια από τα μέλη της αποστολής μάλιστα δέχτηκαν χτυπήματα από τα άτομα που “μπούκαραν” στον αγωνιστικό χώρο, αν και το “επίσημο” ΣΥΝΚΑ θέλησε να ρίξει κάπως τους τόνους μην μπαίνοντας σε λεπτομέρειες αναφορικά με τα όσα έζησε η αποστολή στον Κορυδαλλό. Έτσι αρκέστηκε στο να ευχαριστήσει με ειρωνική διάθεση την Προοδευτική για τη “φιλοξενία”.

Το σκηνικό στην έδρα των “βυσσινί” φέρνει στη μνήμη μια άλλη επίθεση που είχε δεχτεί χανιώτικη ομάδα (Κισσαμικός) πριν μερικά χρόνια (Μάρτιος 2014) στο γειτονικό γήπεδο της Νεάπολης (Ιωνικού). Μάλιστα κάποιοι παίκτες του ΣΥΝΚΑ θα έχουν να λένε ότι έζησαν τους τραμπουκισμούς και στα δύο γήπεδα με διαφορετικές φανέλες κόντρα στους “αιώνιους” της “Γρ. Λαμπράκη”…

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad