Αναφορά Λεουτσάκου σε ΑΟΧ/Κισσαμικό

Χανιά | 19 Σεπτεμβρίου 2018, 12:29

Τον ΑΟΧ/Κισσαμικό ενέπλεξε σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος σχετικά με το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ δέχτηκε την ερώτηση από τον ραδιοφωνικό σταθμό “Fair Play” για τις ομάδες του φετινού πρωταθλήματος και απάντησε τα εξής, κάνοντας αναφορά στη μία από τις δύο χανιώτικες ομάδες που θα πάρουν μέρος: «Η Δόξα Δράμας έχει έναν καλό επενδυτή, όπως και τα Τρίκαλα. Υπάρχουν και άλλες ομάδες, όπως ο Ηρόδοτος, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, ο Αήττητος Σπάτων που ανέβηκε τώρα, γενικά θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Την Παρασκευή έχουμε το συμβούλιο και θα διευθετηθούν όλα τα ζητήματα».

Από εκεί και πέρα, ο κ. Λεουτσάκος σημείωσε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 30 Σεπτεμβρίου είτε στις 7 Οκτωβρίου, εξηγώντας τι γίνεται με το οικονομικό ζήτημα, αλλά και την ΕΡΤ.

«Περιμένουμε να κάνουμε και τη συνάντηση με την Πολιτεία και να αποφασίσει και η ΕΡΤ, προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η έναρξη πάει είτε για τις 30 Σεπτεμβρίου είτε για τις 7 Οκτωβρίου. Ψάχνουμε και δικούς μας χορηγούς, ώστε να ξέρουμε πόσα ακριβώς χρήματα μπορούμε να διαθέσουμε στις ομάδες. Η συμφωνία αυτή θα είναι για δύο χρόνια. Οπότε θα είναι κατοχυρωμένα, αυτό το θεωρώ σίγουρο», τόνισε ο κ. Λεουτσάκος, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη: «Είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε και τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες και τις μικρότερες. Ο στόχος μας είναι όλες οι ομάδες να γίνουν βιώσιμες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ο κ. Υφυπουργός μας είπε ότι θα ξαναμιλήσουμε μετά τις 15-20 του μηνός κι έχει διάθεση να βοηθήσει. Αλλωστε είναι ο μοναδικός που έχει βοηθήσει και βρίσκεται κοντά μας».

Τέλος, αναφορά έκανε στον Ηρακλή, μιας και ο ίδιος είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του Γηραιού: «Είχα γνωρίσει και τον κ. Παπαδόπουλο. Αναμφίβολα ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα κι ένα ιστορικό σωματείο και η θέση του είναι στη Superleague. Για εμάς είναι τιμή να έχουμε μία τέτοια ομάδα. Μακάρι να βρει το δρόμο του, όπως τον βρήκε κι ο Άρης. Με τον κ. Καραντώνη κάναμε μία συζήτηση για το πώς λειτουργεί η κατηγορία, ποια προβλήματα υπάρχουν, ήταν γενικότερα μία συζήτηση ενημέρωσης», κατέληξε ο πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ.

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards