“Ανατροπή”! ΔΣ για κλήρωση και υπογραφές με ΕΡΤ

Football League | 1 Οκτωβρίου 2018, 15:32

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη καταγράφεται στη Φούτμπολ Λιγκ, που ίσως σημάνει άμεσα και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος καθώς ανακοινώθηκε η διεξαγωγή Δ.Σ. με θέμα την σύναψη συμβολαίου με την ΕΡΤ ενώ επίσης θα ακολουθήσει η κλήρωση. Ολα αυτά για την προσεχή Τετάρτη (3/10).

Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, βρίσκεται “φως στο τούνελ” και όλα συνηγορούν ότι οι διαδικασίες δεν θα καθυστερήσουν, αλλά πολύ σύντομα θα δοθεί το έναυσμα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ενδεχομένως, έναρξη στο πρωτάθλημα να έχουμε στις 21 Οκτωβρίου, καθώς είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει η 14η του μήνα ως η ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί αρχικά για τα ματς της πρεμιέρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, ενώ δύο ώρες αργότερα θα ακολουθήσει η κλήρωση.

Η ενημέρωση από τη Φούτμπολ Λιγκ αναφέρει τα εξής:  

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League, θα συνεδριάσει την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1. Ενημέρωση σχετικά με την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και τη σύναψη συμβολαίου, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

2. Διάφορα θέματα

Θα ακολουθήσει η Κλήρωση Πρωταθλήματος (στις 14:00) της Football League, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad