Ανανέωσε με τον… μπομπέρ του

ΑΣ Καλτσέτο | 7 Αυγούστου 2018, 16:55

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καβρουλάκη γνωστοποίησε το Καλτσέτο που ξεκίνησε δυναμικά τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά.

Ο πολύπειρος επιθετικός αγωνίστηκε κατά το β’ εξάμηνο πέρυσι στη Γ’ Κατηγορία και σε 13 παιχνίδια σημείωσε 17 γκολ, βοηθώντας σημαντικά στην πορεία της ομάδας στην κατάληψη της 3ης θέσης.

Η ανακοίνωση του Καλτσέτο αναφέρει ως εξής:

Ο ΑΣ Καλτσέτο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καβρουλάκη ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα μας κατά το δεύτερο εξάμηνο την περασμένη χρονιά.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΤΣΕΤΟ

Ο πολύπειρος επιθετικός αποκτήθηκε μεσούσης της περιόδου και έδωσε πολύ γρήγορα πνοή στην επίθεση του Καλτσέτο με τον ερχομό του, τόσο με την προσωπικότητά του όσο και με τα γκολ που σημείωσε.

Πιο συγκεκριμένα αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια (όλα ως βασικός) στη Γ’ Κατηγορία και σκόραρε 17 τέρματα, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και ο 2ος του πρωταθλήματος.

Με τον Καβρουλάκη στην 11άδα το Καλτσέτο σημείωσε μάλιστα 12 νίκες σε 13 παιχνίδια, αφού ηττήθηκε μονάχα από την πρωταθλήτρια Υρτακίνα την 13η αγωνιστική.

Η ομάδα μας εύχεται στον Γιώργο να έχει μία καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα εντός και εκτός γηπέδων και με πολλά γκολ ξανά…

 

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad