Ανανέωσε με Σκόνδρα ο ΠΑΣ

Super League 1 19 Απριλίου 2018, 13:47

Σε ανανέωση του συμβολαίου για δύο ακόμα χρόνια με τον Απόστολο Σκόνδρα προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αξιο αναφοράς ότι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον ΠΑΣ από το 2013.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Φέτος ειδικότερα, ο Σκόνδρας έχει 12 εμφανίσεις στη Σούπερ Λιγκ και 1 γκολ και ακόμα 4 συμμετοχές στο Κύπελλο όπου έχει σκοράρει μία φορά.

Η σχετική ανακοίνωση από την ομάδα των Ιωαννίνων έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση και υπογραφή συμβολαίου για επιπλέον 2 χρόνια με τον ποδοσφαιριστή μας, Απόστολο Σκόνδρα. Αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην ομάδα, ο ΠΑΣ του πρότεινε την ανανέωση, την οποία και με χαρά αποδέχθηκε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Σκόνδρας στις δηλώσεις του για την ανανέωση, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, την διοίκηση της ομάδας, τον τεχνικό κ. Πετράκη και το Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του. Επίσης είναι μεγάλη του χαρά να συνεχίζει την πορεία του στην ιστορική ομάδα του ΠΑΣ, το οποίο και πλέον είναι 2ο του σπίτι. Δίνει ραντεβού στο Ζωσιμάδες με όλον τον κόσμο που τον αγάπησε και τον αγκάλιασε στην πορεία του στα Γιάννενα.

Εμείς θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία, υγεία και καλή πορεία στην ομάδα μας…».  

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania