Ανανέωσε με ακόμα τέσσερις

ΑΣ Καλτσέτο | 8 Αυγούστου 2018, 14:28

Μετά τον Γιώργο Καβρουλάκη το Καλτσέτο ανακοίνωσε την παραμονή ακόμα τεσσάρων παικτών από το περσινό ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους Γιώργο Τσινιαράκη, Σήφη Ελευθερίου, Νίκο Μαρκουλάκη και Κλάϊντι Μπάχα οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα τους και τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, σύντομα θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Καλτσέτο, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου.

Η ανακοίνωση του Καλτσέτο έχει ως εξής:

Ο ΑΣ Καλτσέτο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα χρονιά με ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γιώργο Τσινιαράκη, τους αμυντικούς Νίκο Μαρκουλάκη, Σήφη Ελευθερίου και τον επιθετικό Κλάϊντι Μπάχα οι οποίοι συνεχίζουν και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με τα χρώματα του Καλτσέτο.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΥΣΙ

Ο Τσινιαράκης αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια εκ των οποίων το ένα ως επιθετικός σκοράροντας μάλιστα απέναντι στον Άρη Βουκολιών, στη νίκη με 6-1 του Καλτσέτο την 16η αγωνιστική.

Είκοσι συμμετοχές μέτρησαν συνολικά το κεντρικό δίδυμο της ομάδας με τον Ελευθερίου να αγωνίζεται σε 12 παιχνίδια και τον Μαρκουλάκη σε 8, όλα ως βασικοί.

Τέλος, ο νεαρός Μπάχα έπαιξε σε 11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα ενώ πέτυχε και 9 τέρματα βοηθώντας και αυτός σημαντικά στην περσινή πορεία του Καλτσέτο στη Γ’ Κατηγορία.

Η ομάδα μας εύχεται σε όλα τα παιδια να έχουν μία καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και χωρίς τραυματισμούς και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι τους μέσα και έξω από το γήπεδο.

*Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση και για τις πρώτες μεταγραφές του Καλτσέτο…

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad