Αναμένουν τις 200.000+ ευρώ οι “τρεις” από την Κρήτη

Football League 13 Αυγούστου 2018, 14:13

Νέα δεδομένα δημιουργούνται για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ και δη αυτές από την Κρήτη, Πλατανιά, ΑΟΧ/Κισσαμικό και Εργοτέλη μετά την απόφαση που έχει παρθεί να διοχετευτούν έσοδα σε όλες τις ΠΑΕ.

Σύμφωνα με όσα μέχρι στιγμής βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τα χρήματα αυτά προσδιορίζονται να είναι τουλάχιστον στις 200.000 ευρώ για κάθε ΠΑΕ, αν όχι και λίγο παραπάνω. Είναι χρήματα που ουσιαστικά μπορούν να στηρίξουν τους προϋπολογισμούς και γενικώς τον προγραμματισμό των τριών κρητικών ομάδων, όταν άλλωστε μέχρι και την περασμένη χρονιά, αυτά τα χρήματα “δεν υπήρχαν”. Δεν μπορούν να καλύψουν εξ ολοκλήρου το μπάτζετ ή τις υποχρεώσεις, αλλά κάλλιστα προσφέρουν μια σημαντική ανάσα.

Ετσι, Πλατανιάς, ΑΟΧ/Κισσαμικός και Εργοτέλης μπορούν πλέον να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Ασφαλώς καλύτερα για ό,τι ίσχυε μέχρι σήμερα.

Από εκεί και πέρα, μιας και η αναφορά στο νέο πρωτάθλημα, σίγουρα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τι θ’ απογίνει με τον αριθμό των ομάδων που θα δικαιούνται την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και πόσες ακριβώς θα είναι αυτές. Το ερώτημα είναι αν θα ισχύσει τελικά η άνοδος για μία μονάχα ομάδα, αλλά από εκεί και πέρα, η “γέννηση” της Σούπερ Λιγκ 2 είναι προφανές ότι θα φέρει στη νέα κατηγορία κι άλλες ομάδες εκτός της πρωταθλήτριας, που όμως αυτή καθαυτή θα έχει θέση στη Σούπερ Λιγκ 1.

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad