Αναμένεται πολύ δυνατός στο νέο πρωτάθλημα

Πλατανιάς | 21 Οκτωβρίου 2018, 13:37

Το στοιχείο της δύναμης φαίνεται ότι είναι αυτό που θα χαρακτηρίζει τον φετινό Πλατανιά, όπως προκύπτει ως συμπέρασμα μετά και το τελευταίο χρονικά τεστ κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Οι “ερυθρόλευκοι” όπως φανέρωσαν και σε αυτό το φιλικό θα αποτελέσουν ένα σκληρό καρύδι για όλους τους αντιπάλους τους στην Φούτμπολ Λιγκ.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι ο Πλατανιάς έβγαλε φάσεις, κάνοντας αρκετές τελικές, όπου και κατάφερε στο τέλος να σημειώσει το γκολ, μειώνοντας έτσι το σκορ. Από κει και πέρα, ναι μεν εμφανίζει μια εκρηκτικότητα επιθετικά, φαίνεται όμως ότι είναι ένα ζήτημα να καταλήξει η μπάλα στην αντίπαλη εστία και ίσως να μην είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Γιάννης Τάτσης επιστράτευσε σε θέση σέντερ φορ τον Νίλι, εξηγώντας μετά στις δηλώσεις του ότι αυτό το έκανε προκειμένου να έχει μια πλήρη εικόνα για το πού μπορεί να αποδώσει καλύτερα, εφόσον χρειαστεί κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο κάθε παίκτης του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Πλατανιάς είναι μια νέα ομάδα, κάτι που επαναλαμβάνεται συνέχεια, αλλά είναι η πραγματικότητα, καθώς το καλοκαίρι έγιναν πάρα πολλές μεταγραφές και ουσιαστικά άλλαξε όλο το ρόστερ. Ζητούμενο για τον Πλατανιά είναι να ξεκινήσει τη σεζόν νικηφόρα, κερδίζοντας το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Αήττητο Σπάτων, τον οποίο όπως είπε και ο προπονητής του, περιμένει τελείως διαφορετικό σε σχέση με τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad