«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας!»

Football League 2 Απριλίου 2018, 16:23

Πρωτοτυπεί ο ισχυρός άνδρας της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, που μετά την παραδοχή της γκάφας για το ματς με τον Άρη εξέδωσε και ανακοίνωση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε αυτήν τονίζεται ότι η ΠΑΕ αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών της: «Θεωρούμε σωστό να προχωρήσουμε στην ανάληψη των ευθυνών που μας αναλογούν, διότι έτσι απομακρύνουμε κάθε αρνητικό συναίσθημα και καθορίζουμε το μέλλον μας και την προσωπικότητά μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφει ο Γιάννης Μπύρος έχει ως εξής: «Στην αναμέτρηση με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», από το 71ο μέχρι και το 77ο λεπτό του αγώνα, η ομάδα μας αγωνίσθηκε με έξι κοινοτικούς – αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, αντί πέντε, όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί της ΕΠΟ. Επειδή η ευθύνη προϋποθέτει ήθος και στην εποχή μας είναι μεγάλη και δύσκολη υπόθεση να ζει κανείς υπεύθυνα, ως ΠΑΕ, αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας! Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να μας διακατέχει η νοοτροπία του «θύματος» και να περιμένουμε τις όποιες αντιδράσεις των άλλων ομάδων. Θεωρούμε σωστό να προχωρήσουμε στην ανάληψη των ευθυνών που μας αναλογούν, διότι έτσι απομακρύνουμε κάθε αρνητικό συναίσθημα και καθορίζουμε το μέλλον μας και την προσωπικότητά μας. Είναι μεγάλη και δύσκολη υπόθεση να ζει κανείς υπεύθυνα. Άλλωστε ο Νίκος Καζαντζάκης είχε πει: «Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards