Ανακοινώθηκε το ξεκίνημα

Πλατανιάς | 6 Αυγούστου 2018, 13:10

Ο Πλατανιάς κάνει γνωστό ότι το απόγευμα στις 6 στο Μάλεμε πραγματοποιείται η πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Κλειστή για δημοσιογράφους και κόσμο, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Μάλεμε προσεχώς, όπως σημειώνεται.

Οι παίκτες θα έχουν, έτσι, την πρώτη τους γνωριμία με τον προπονητή, Πάουλο Κάμπος. 

Σίγουρα, ένα θετικό “σημάδι” για τον Πλατανιά, ο οποίος τον τελευταίο καιρό φάνηκε να βρίσκεται σε μια στάση αναμονής.

Η σχετική ενημέρωση από τον Πλατανιά έχει ως εξής:

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6μ.μ., στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη γνωριμία των παικτών με τον προπονητή κ. Πάουλο Κάμπος και τους συνεργάτες του, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα και οι προπονήσεις.

Η πρώτη αυτή συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά, του προπονητικού επιτελείου και του τεχνικού διευθυντή, Βασίλη Αμανατίδη, είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και τον Βραζιλιάνο τεχνικό, σε ανοιχτή προπόνηση που θα οριστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad