Ανακοινώθηκε ο σχεδιασμός του ΣΕΓΑΣ για το 2020

Στίβος | 9 Οκτωβρίου 2019, 20:39

Δεσπόζουσα θέση έχει ο Μιχάλης Αναστασάκης στο σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ που ανακοινώθηκε την Τετάρτη (09/10) με το Χανιώτη πρωταθλητή της σφυροβολίας να επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία.

Μετά από μια εξαιρετικά σταθερή χρονιά με αγώνες πάνω από τα 75μ. ο ΣΕΓΑΣ δείχνει να επιβραβεύει και να επενδύει στο Μιχάλη Αναστασάκη με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 αλλά και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου το οποίο διεξάγεται επίσης το καλοκαίρι του 2020.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης μετά από μια εκπληκτική σεζόν βρίσκεται στη τρίτη κατηγορία του σχεδιασμού με στόχο και αυτός φυσικά την Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Στην προεθνική ομάδα των εφήβων ενόψει Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κ20 βρίσκονται ο Χανιώτης σφυροβόλος, Ορέστης Ντουσάκης και ο Ηρακλειώτης ακοντιστής, Γεράσιμος Καλογεράκης του ΟΦΗ.

Τέλος οι δισκοβόλοι του Γιώργου Μήλιου και του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος, Κώστας Μπουζάκης και Αρτέμης Αδαμάκης βρίσκονται στην προεθνική της κατηγορίας Κ18.

Για ακόμα μια χρονιά ρόλο ομοσπονδιακού προπονητή έχει ο Κώστας Παπαμαρκάκης έχοντας υπό τις οδηγίες του, τους Χρήστο Φραντζεσκάκη, Ορέστη Ντουσάκη και Αφροδίτη Τζατζιμάκη.

JoyMachine

Rabona ad