Ανακοινώθηκε από την Καλαμάτα ο Κασωτάκης – Τι λέει ο Πλατανιάς

Πλατανιάς | 20 Ιουλίου 2018, 22:48

Επίσημα ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας είναι ο Δημήτρης Κασωτάκης, ο οποίος όπως έκανε γνωστό το athlitiko αποτελεί μετά από αρκετά χρόνια παρελθόν για τον Πλατανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Κασωτάκης ανακοινώθηκε μάλιστα μαζί με μία άλλη μεταγραφή τερματοφύλακα για την Καλαμάτα, τον Ηλία Βούρα. Ουσιαστικά, ο Χριστόπουλος τον πήρε στη “Μαύρη Θύελλα” για δεύτερο.

Να σημειωθεί με την ευκαιρία ότι όπως τονίζεται από τον Πλατανιά αυτό που είπαν στον Λασιθιώτη τερματοφύλακα ήταν να περιμένει μέχρι να έρθει ο Πάουλο Κάμπος και στη συνέχεια θα τον ενημέρωναν για το μέλλον του και -πάντα κατά τους “ερυθρολεύκους”- ο Κασωτάκης αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της Καλαμάτας.

Στις δηλώσεις που έχει παραχωρήσει ο πρώην, πλέον, τερματοφύλακας του Πλατανιά για τη συμφωνία με την Καλαμάτα τονίζονται τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να φορέσω την φανέλα μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι η Καλαμάτα. Μέσα από την δουλειά και με την καθοδήγηση των προπονητών μου θα δώσω τον καλύτερό εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα και να πετύχουμε. Να ευχηθώ να έχουμε υγεία και περιμένω τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας για να φέρουμε όλοι μαζί την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad