Ανακοίνωση της Κέρκυρας με επίλογο ΑΟΧ/Κισσαμικού!

Football League 18 Αυγούστου 2018, 13:51

Χρησιμοποιώντας τον ίδιο επίλογο με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό η Κέρκυρα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τάσσεται με τη Football League και τις υπόλοιπες ομάδες αναφορικά με την προκήρυξη του πρωταθλήματος και τις θέσεις ανόδου!

Στην ανακοίνωση των Φαιάκων αναφέρονται τα εξής:

Το Δ.Σ. της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ και ο πρόεδρος Γεώργιος Ζαρκάδας απευθύνει έκκληση στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο της κ. Γραμμένο να κάνει αποδεκτή την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE, για την άνοδο των δυο πρώτων ομάδων της τελικής βαθμολογίας στην SUPER LEAGUE .

Ένα πρωτάθλημα με μια θέση ανόδου δεν μπορεί να σταθεί και χρειάζεται να υπάρξει σεβασμός στην Football League και τον κομβικό ρόλο που έχει στο χάρτη του ποδοσφαίρου. Θεωρούμε ότι η θέση της Football League (η οποία εκφράζει και το σύνολο των ομάδων που απαρτίζουν την κατηγορία) για απευθείας άνοδο δύο ομάδων στην Super League και υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων από αυτήν, είναι η μόνη θέση που μπορεί να σταθεί και να δώσει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα μας.

Το σενάριο με την άνοδο μόνο μιας ομάδας – αν επιβεβαιωθεί – θα οδηγήσει στην απαξίωση του πρωταθλήματος. Ας ελπίσουμε οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου να πάρουν – έστω και την ύστατη ώρα – την απόφαση που πρέπει.

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad