Ανακοίνωση στήριξης για τον Αμφιλόχιο

Χανιά | 15 Μαρτίου 2019, 17:11

Ο Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου Αμφιλόχιος δέχτηκε φραστική επίθεση στα social media και η οικογένεια του Κισσαμικού εξέφρασε τη στήριξή της προς το πρόσωπό του. 

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Είναι ένας Ανθρωπος που εμπνέει σεβασμό και αγάπη και είμαστε περήφανοι και συνάμα τυχεροί που έχουμε στον τόπο μας έναν τόσο εμβληματικό Ιεράρχη, που συνεχίζει το μεγάλο έργο του Μακαριστού Μητροπολίτη μας Ειρηναίου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η οικογένεια του Κισσαμικού εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της για τα προσβλητικά σχόλια που υπήρξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από υψηλόβαθμη δημόσια λειτουργό προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο.

Ο Σεβασμιώτατος σαφώς και δεν έχει ανάγκη τη δική μας στήριξη, αφού απάντησε στα προσβλητικά σχόλια που έγιναν προς το πρόσωπό του, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτή την άδικη λεκτική επίθεση που δέχτηκε.

Το ήθος του, η εντιμότητά του και το σπουδαίο έργο που επιτελεί στην Κίσαμο είναι γνωστά σε όλους μας. Είναι ένας Ανθρωπος που εμπνέει σεβασμό και αγάπη και είμαστε περήφανοι και συνάμα τυχεροί που έχουμε στον τόπο μας έναν τόσο εμβληματικό Ιεράρχη, που συνεχίζει το μεγάλο έργο του Μακαριστού Μητροπολίτη μας Ειρηναίου.

 

karta antonis garden