Ανακοίνωση για Αχλάτη

Νέοι Χανίων | 25 Μαρτίου 2019, 21:11

Με κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν Κρητικός Αστέρας και Νέοι Χανίων γίνεται γνωστό ότι ο Δημήτρης Αχλάτης που αγωνίζεται στην ομάδα των Νέων αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο.

Σημειώνεται για την σωστή τήρηση της τάξης ότι το athlitiko δεν έκανε καμία ανάρτηση που να αφορά τον Δημ. Αχλάτη και προφανώς πρόκειται για σχόλιο που ο ίδιος ποδοσφαιριστής έγραψε κάτω από άρθρο που όπως όλα, δημοσιεύονται στη σελίδα του athlitiko στο Facebook.

Από εκεί και πέρα, στην ανακοίνωση που εστάλη στην ιστοσελίδα μας τονίζονται τα εξής:

«Ανακοίνωση αθλητικού συλλόγου Κρητικός Αστήρ – Νέοι Χανίων

Με αφορμή ανάρτηση που έγινε στο athlitiko από τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Νέοι Χανίων, Αχλάτη Δημήτριο ανακοινώνουμε τα κάτωθι:

1. Το περιεχόμενο της ανάρτησης είναι προσωπική άποψη του αθλητή και δεν αποτελεί άποψη της ομάδας ούτε φυσικά και συμφωνούμε με τα λεγόμενά του.

2. Ο σύλλογός μας στα 60 χρόνια της ύπαρξής του στα αθλητικά δρώμενα των Χανίων δεν δημιούργησε ούτε εμπλέχτηκε ποτέ σε οτιδήποτε άλλο εκτός από την εικόνα του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

3. Τέλος ανακοινώνουμε ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Νέοι Χανίων, Αχλάτης Δημήτριος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας».

karta antonis garden

Rabona ad