Ανακοίνωσε τρεις η Δόξα Δράμας

Football League 13 Αυγούστου 2018, 21:34

Η ενίσχυση για τη Δόξα Δράμας συνεχίζεται, με τους Μακεδόνες ν’ ανακοινώνουν την απόκτηση τριών παικτών.

Συγκεκριμένα, επισημοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τους Άλεξ Κρουθ, Βαγγέλη Ανδρέου και Τάσο Κρητικό. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τη Δευτέρα (13/08) τα συμβόλαια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Παίκτες της Δόξας είναι πλέον ο Άλεξ Κρουθ, ο Βαγγέλης Ανδρέου και ο Τάσος Κρητικός.  Αφού ολοκλήρωσαν τον εργομετρικό έλεγχο στη Θεσσαλονίκη, επέστρεψαν στην Δράμα και υπόγραψαν τα συμβόλαια συνεργασίας με την ομάδα.

Αρχικά, παρουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ανδρέα Οταπασίδη υπόγραψε ο 29χρονος (17/6/90) ισπανός πλάγιος επιθετικός Άλεξ Κρουθ. Όμως θα μεταβεί αύριο στο Μπάνσκο, καθώς εκκρεμεί μια τελευταία λεπτομέρεια στα χαρτιά του .

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής ολοκληρώθηκε η υπογραφή των συμβολαίων του Βαγέλλη Ανδρέου και του Τάσου Κρητικού. Ο 27χρονος (3/ 9/1990) Βαγγέλης Ανδρέου είναι κεντρικός αμυντικός, κατάγεται από τα Τρίκαλα και αγωνίζονταν στον Απόλλωνα Λάρισας ενώ ο 23χρονος (25/1/1995) Τάσος Κρητικός παίζει στην επιθετική γραμμή, γεννήθηκε στη Λάρισα, αγωνίζονταν στον Πανσερραϊκό και έμεινε ελεύθερος από την ΠΑΕ Λάρισα όπου ανήκε».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad