Ανακοίνωσε Πονηρό…

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 6 Ιουλ 2018, 20:57

Μια σημαντική, αν μη τι άλλο, μεταγραφή ολοκλήρωσε το ΣΥΝΚΑ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Πονηρού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι πρωταθλητές Χανίων, έτσι, στην επανεμφάνιση τους στη Γ’ Εθνική θα έχουν στην εστία τους έναν έμπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με την Παλαιόχωρα.

Το ενδιαφέρον της ομάδας του Θανάση Κολιτσιδάκη για τον 31χρονο πορτιέρε ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό και σήμερα επισημοποιήθηκε η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών. Το athlitiko.gr σας είχε, μάλιστα, ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για τη συμφωνία του ΣΥΝΚΑ με τον Πονηρό. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον πολύπειρο τερματοφύλακα, Γιώργο Πονηρό. Μετά από συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα, ο έμπειρος πορτιέρο συμφώνησε με την ομάδα μας, προκειμένου να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της εστίας μας στo νέο μας ταξίδι στη Γ’ Εθνική.

Ο 31 ετών τερματοφύλακας γεννήθηκε στο Αγρίνιο και αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία το 2007 με τον Ακαρνανικό Φυτειών. Κατόπιν βρέθηκε στην κορυφαία ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, τον Παναιτωλικό, αγωνιζόμενος στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής, ενώ έπαιξε επίσης σε Αίαντα Σαλαμίνας και Διαγόρα Ρόδου.

Το 2012 «μετακόμισε» στην Ερμιονίδα, με συμμετοχές σε Β’, Γ’ και Δ’ Εθνική. Πέρυσι, ο έμπειρος πορτιέρο βρέθηκε κάτω από την εστία της Παλαιόχωρας, με ιδιαίτερη επιτυχία. Γιώργο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad