Ανακοίνωσε Μαχαίρα μετά τη μεγάλη νίκη – Έπονται κι άλλες κινήσεις

Football League 17 Ιανουαρίου 2018, 22:52

Δεν επαναπαύονται στον ΟΦΗ μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα, καθώς ήδη ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Μαχαίρα ενώ έπονται σύμφωνα με την ΠΑΕ κι άλλες κινήσεις. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Μαχαίρας αναδείχθηκε από τον Λεβαδειακό, στον οποίο ανήκε για 8 χρόνια, ενώ φέτος μεταγράφηκε στη Δόξα Δράμας όπου μέτρησε 6 συμμετοχές και πέτυχε 1 τέρμα. 

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ έχει ως εξής: 

Την πρώτη μεταγραφή του για τον Ιανουάριο, πραγματοποίησε ο ΟΦΗ. Απέκτησε τον 28χρονο αμυντικό μέσο Δημήτρη Μαχαίρα. Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον ποδοσφαιριστή, είναι για 6 μήνες. Ο Δημήτρης Μαχαίρας παρακολούθσε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Δόξα Δράμας (3-0) και μετά το τέλος της αναμέτρησης, η συμφωνία του με τον ΟΦΗ, ολοκληρώθηκε και τυπικά. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καλωσορίζει τον Δημήτρη στις τάξεις του ΟΦΗ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάνει γνωστό στους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις τις επόμενες μέρες, προκειμένου η ομάδα μας να ενισχυθεί.  Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ, ο Δημήτρης Μαχαίρας, ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ότι: 

«Ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα, που έχει στόχο να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ, εκεί που ανήκει. Είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική, κόσμο και προοπτική. Για μένα δεν ήταν δύσκολο να πω το ναι. Αυτό που θέλω να πω σε όλους, είναι ότι ήρθα στην ομάδα, για να τη βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου, ώστε να ανέβει κατηγορία και να επιστρέψουμε μαζί στην Σούπερ Λίγκ».

Ο Δημήτρης Μαχαίρας παρακολούθησε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Δόξα Δράμας στο Γεντί Κουλέ. Οπως ανέφερε “ότι και να πώ για τα παιδιά, για την ομάδα, αλλά και τον κόσμο είναι λίγο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Στην τεχνική ηγεσία και τους παίκτες για την εμφάνιση, αλλά και στον κόσμο για την εκπληκτική ατμόσφαιρα. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος. Είναι τιμή μου θα βρίσκομαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Σε ένα τέοιο γήπεδο με τόσο κόσμο, ποιος δεν θα ήθελε να παίζει”. 

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards