Ανακοίνωσε Μαρκουλάκη-Κουνδουράκη

Τιτάν | 7 Σεπτεμβρίου 2018, 11:35

Παίκτες του Τιτάνα είναι και επίσημα οι Γιώργος Μαρκουλάκης και Νίκος Κουνδουράκης, όπως σας είχε ενημερώσει το athlitiko στις 3/9.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται από τη Β’ κατηγορία, καθώς αγωνίστηκαν βασικοί σε Αστέρα Χαλέπας και Ήφαιστο πέρυσι.

Ο Μαρκουλάκης αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Κουνδουράκης καλύπτει τη θέση του αριστερού μπακ.

Οι δύο παίκτες καλούνται να αποτελέσουν δύο πολύτιμες μονάδες στα χέρια του Παναγιώτη Παλαθούρα εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Α.Π.Κ.Σ. Τιτάν Καλυβών έχει τη χαρά να ανακοινώσει δύο ακόμα πολύ σημαντικές προσθήκες στο “παρά πέντε” της έναρξης του πρωταθλήματος (φυσικά αναμένονται επιπλέον κινήσεις και στο “και πέντε” κατά τα ειωθότα).

Πιο συγκεκριμένα έχουμε την τιμή να γνωστοποιήσουμε τη συνεργασία μας με τον πολύ δυναμικό κεντρικό αμυντικό και το ψηλό αγόρι, Γιώργο Μαρκουλάκη, που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Χαλέπας και θα προσφέρει το απαιτούμενο ύψος και δύναμη στα μετόπισθεν της ομάδας.

Παράλληλα αποκτήθηκε από τον Ήφαιστο ένας ακόμα πολύ ταλαντούχος, σκληροτράχηλος και πολύτιμος/πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής, ο Νίκος Κουνδουράκης, που έχει την ικανότητα με τα αθλητικά του χαρίσματα να καλύψει πλείστους ρόλους εντός του γηπέδου.

Καλωσορίζουμε αμφοτέρους στα ηρωικά αποκορωνιώτικα εδάφη και τους ευχόμαστε ευόδωση όλων των στόχων τους, αγωνιστικών και μη.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden