Ανακοίνωσε Κοζορώνη ο Εργοτέλης!

Football League 13 Σεπτεμβρίου 2018, 16:49

Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Εργοτέλης, που απέκτησε τον Βαλάντη Κοζορώνη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 26χρονος μέσος έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του ηρακλειώτικου συλλόγου και στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη ομάδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και η σκοτσέζικη Χάμιλτον, από την οποία είχε μείνει ελεύθερος.

Αναλυτικά: «Ο Βαλάντης Κοζορώνης από σήμερα φοράει και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα! Ο 26χρονος μέσος επέστρεψε στην ομάδα μας στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, και είναι έτοιμος να συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν».

«Ο Εργοτέλης είναι οικογένεια μου και επέλεξα να επιστρέψω για προσωπικούς λόγους. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω ξανά την φανέλα της ομάδας απ όπου ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Ξέρω ότι έχει πολύ καλές βάσεις και σωστούς ανθρώπους δίπλα της γεγονός που λειτούργησε θετικά στην επιστροφή μου. Είμαι εδώ για να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πραγματοποιηθεί ο στόχος και να φτάσει η ομάδα μας ψηλά» δήλωσε ο Βαλάντης Κοζορώνης αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου το οποίο είναι διάρκειας ενός έτους.

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards