Ανακοίνωσε και επίσημα τις επιστροφές Δεσποτάκη-Τσοτσόρια ο Τιτάν

Τιτάν | 26 Ιανουαρίου 2018, 15:10

Δύο πρώην ποδοσφαιριστές του έκανε ξανά... νυν το τελευταίο διάστημα ο Τιτάν που ενισχύεται ακόμα περισσότερο για τον δεύτερο γύρο και τη "μάχη" που δίνει για να διατηρηθεί στις θέσεις ανόδου της Β' Κατηγορίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα των Καλυβών πήρε ξανά πίσω τον Μιχάλη Δεσποτάκη που ήταν στον Χάλη, ενώ επέστρεψε από το Ρέθυμνο και ο Άλεξ Τσοτσόρια, που ανδρώθηκε στην ομάδα, για να καλύψει το κενό του τραυματία Κώστα Χατζηγρηγορίου στην επίθεση, όντας μία από τις βασικές μονάδες του Τιτάνα και πριν από μερικά χρόνια πριν φύγει από τα Χανιά.

 

Ο Τσοτσόρια μάλιστα έκανε ντεμπούτο μετά την επιστροφή του στο ματς με τον Ήφαιστο, μπαίνοντας ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε και επισήμως τη μετεγγραφή – επιστροφή δύο αθλητών που θεωρούμε δικά μας παιδιά, του Μιχάλη Δεσποτάκη από τον Χάλη Βαρυπέτρου και του Άλεξ Τσοτσόρια από την ομάδα των Αρμένων Ρεθύμνου. Πέρα από τις ποδοσφαιρικές τους αρετές τα δύο παιδιά διακρίνονται για το ήθος και την προσωπικότητά τους, στοιχεία απαραίτητα για την πρόοδο μίας ομάδας σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο. Καλώς μας ήρθατε και πάλι, παλικάρια, υγεία και μακροημέρευση στην ομάδα μας!

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden