Ανακοίνωσε κάρτες διαρκείας για το β’ γύρο μειωμένες κατά 50%

Πλατανιάς | 5 Ιανουαρίου 2018, 22:30

Ενα νέο πακέτο εισιτηρίων διαρκείας εν όψει της αφετηρίας του β' γύρου του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο Πλατανιάς. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι τιμές είναι μειωμένες κατά 50%, επομένως είναι πολύ προσιτές για τα ματς που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από την άλλη, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι τιμές των απλών εισιτηρίων θα παραμείνουν ως είχαν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, επομένως θα συνεχίσουν να είναι στα επίπεδα των 30 και 40 ευρώ ανά παιχνίδι. Αυτές οι τιμές θα αφορούν όλους όσοι δεν αγοράσουν τα νέα διαρκείας.

Η ανακοίνωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:  

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, καλεί όλους τους φιλάθλους των Χανίων να σταθούν στο πλευρό της ομάδας μας, σε αυτή τη νέα αρχή και στην προσπάθεια που κάνει για να πετύχει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.

Στην πλέον κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και έχοντας λάβει υπ’ όψιν της τις παρατηρήσεις των φιλάθλων της, η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, ανακοινώνει τη διάθεση καρτών διαρκείας για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, σε μειωμένες τιμές κατά 50%.

Ολοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να φτάσουμε στον στόχο μας.

Η διάθεση των νέων καρτών ξεκινά τη Δευτέρα 8/1/17 (ώρες διάθεσης 10.00 – 15.00) και οι τιμές τους ανά θύρα είναι οι εξής:

Θύρα VIP: 250€
Θύρα 1Α & 2Α: 120€
Θύρα 1Β & 2Β: 75€
Θύρα 1Β & 2Β Οικογενειακό: 90€
Θύρα 3: 40€
Θύρα 3 Οικογενειακό: 50€
Θύρα 3 Ανέργων/Φοιτητών: 30€

Υπενθυμίζεται ότι οι τιμές των απλών εισιτηρίων θα παραμείνουν ως είχαν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και είναι ως εξής:

Α’ κατηγορία*

VIP: 70 ευρώ
Θύρες 1-2: 40 ευρώ
Θύρα 3: 30 ευρώ

Β’ κατηγορία**

VIP: 50 ευρώ
Θύρες 1-2: 30 ευρώ
Θύρα 3: 20 ευρώ

*Α’ κατηγορία: ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ
**Β’ κατηγορία: όλες οι υπόλοιπες ομάδες 

 

 

 

Estrella