Ανακοίνωσε Αναστασόπουλο ο Πανακρωτηριακός

Πανακρωτηριακός | 18 Οκτωβρίου 2019, 22:23

Ο Βασίλης Αναστασόπουλος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Πανακρωτηριακού.

O 19χρονος (18/3/2000) επιθετικός που μετείχε εδώ και καιρό στις προπονήσεις της ομάδας, ανακοινώθηκε επίσημα την Παρασκευή. Ως εκ τούτου, ο Γιώργος Κόλτζος θα έχει μία σημαντική λύση στα χέρια του με έναν ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε πέρυσι στην Παλαιόχωρα στην πρώτη του χρονιά στη Γ’ Εθνική. Ειδικότερα, πέρσι μέτρησε 16 συμμετοχές και 3 γκολ με τη φανέλα της Παλαιόχωρας.

Ο Αναστασόπουλος έχει αγωνιστεί επίσης σε όλες τις ομάδες υποδομής του Πλατανιά, ενώ είχε ξεκινήσει σε νεαρή ηλικία από τον Αρη Σούδας.

Στην ανακοίνωσή του η Πανακρωτηριακός αναφέρει ότι: «με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλειο Λευτέρη Αναστασόπουλο.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής (γενν. 2000) βρέθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, καθώς ήταν μέλος της Παλαιόχωρας. Την προηγούμενη τριετία που είχε προηγηθεί, αγωνίστηκε στις ομάδες υποδομών του Πλατανιά (Κ15, Κ17, Κ20).

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ, είχε κληθεί και σε προεπιλογή της εθνικής ομάδας Κ15.

Σε νεαρή ηλικία η πορεία του Αναστασόπουλου είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Άρη Σούδας.

Βασίλη σε καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Ακρωτηρίου και σου ευχόμαστε να εκπληρωθούν οι κοινοί μας στόχοι στη φετινή χρονιά!

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad