Αναβολή στην έναρξη ζήτησε ο Απόλλων

Super League 1 24 Αυγούστου 2018, 16:16

Πριν την απόφαση της Σούπερ Λιγκ, η οποία είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Απόλλων -μαζί με τον Ολυμπιακό- ήταν η άλλη ομάδα που εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας -αντίθετα με τον Ολυμπιακό- την αναβολή της πρεμιέρας.

Είναι προφανές ότι ο Απόλλων ως μια ομάδα που θα παλέψει για την σωτηρία της, να μη συμφωνεί με την απόφαση της ΕΕ/ΕΠΟ, ούτως ώστε ο 13ος της Σούπερ Λιγκ να παίζει την παραμονή του με τον δευτεραθλητή της Φούτμπολ Λιγκ σε διπλό αγώνα μπαράζ. Μία είδηση που έφερε αναταράξεις στην “Ελαφρά Ταξιαρχία”, με την ΠΑΕ να ζήτησε ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης θεωρεί επιτακτική ανάγκη την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League μετά την απαράδεκτη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον υποβιβασμό τριών ομάδων και τη διεξαγωγή αγώνα μπαράζ ανάμεσα στη 13η ομάδα της Super League και τη 2η της Football League.

Η ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης θα πρέπει να γίνει άμεσα καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες οι ομάδες είχαν ενημερωθεί για συμφωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και την ΕΠΟ για τον υποβιβασμό τριών ομάδων και την άνοδο μίας».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad