Αναβλήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος

Super League 1 30 Ιουλίου 2018, 16:54

Λύση στη Super League δε βρέθηκε ακόμα κι έτσι η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την αναβολή της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι ομάδες δεν πήραν απόφαση για τον αριθμό των ομάδων που θα πέσουν στη Football League, ενώ παραμένει… θολό το τοπίο και σε σχέση με τα τηλεοπτικά συμβόλαια στις “άστεγες” ομάδες.

Η ανακοίνωση της Super League έχει ως εξής:

Πριν την έναρξη των εργασιών του Δ.Σ. τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των συνανθρώπων μας, οι οποίοι χάθηκαν τόσο τραγικά στην καταστρεπτική πύρινη λαίλαπα που σάρωσε την ανατολική Αττική.

Το σύνολο των ομάδων της Super League κινητοποιήθηκε άμεσα, σε ένα κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης και προσέτρεξε ηθικά και υλικά στους πληγέντες. Στο πλαίσιο αυτό θα διερευνηθεί επίσης και η δυνατότητα διοργάνωσης ενός φιλικού αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν υπέρ των πυροπλήκτων.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναβολή της έγκρισης της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 για τις 9 Αυγούστου 2018.

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad