Ανέλαβε τον ΑΟΑΝ ο Σκέντζος

Γ' Εθνική 3 Οκτωβρίου 2019, 7:27

Ο Ανδρέας Σκέντζος είναι ο νέος προπονητής του ΑΟΑΝ και ο αντικαταστάτης του Κώστα Κιάσσου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αγ. Νικολάου.

Ο ΑΟΑΝ είναι η δεύτερη ομάδα που αναλαμβάνει σαν πρώτος προπονητής σε εθνική κατηγορία ο 47χρονος τεχνικός, έπειτα από τη θητεία του στον Πανθηραϊκό. Εχει υπάρξει συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου σε ΟΦΗ, Ατρόμητο, Αρη, Πανιώνιο και Πλατανιά και για ένα διάστημα του Γιάννη Αναστασίου στην Ομόνοια.

Skentzos proponisi3

Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Αγίου Νικολάου το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε αρχικά στο στάδιο όπου παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές από τη διοίκηση και στη συνέχεια πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Αμμούδας.

Skentzos proponisi2

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ έχει ως εξής:

Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας, με τον προπονητή Ανδρέα Σκέντζο.

Ο 47χρονος τεχνικός ήρθε το πρωί της Τετάρτης σε συμφωνία με τη διοίκηση του σωματείου μας και το απόγευμα θα βρεθεί στο στάδιο του Αγίου Νικολάου, προκειμένου να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές μας και να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Ο κ. Σκέντζος έχει εργαστεί σαν προπονητής στον Πανθηραϊκό, ενώ έχει διατελέσει βοηθός προπονητή σε ΟΦΗ, Άρη Θεσσαλονίκης Ατρόμητο, Πλατανιά, Πανιώνιο και Ομόνοια Λευκωσίας.

Του ευχόμαστε καλό ξεκίνημα και επιτυχία στο έργο του!

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad