Ανέλαβε τη Σπάρτη ο Βαζέχα

Football League 25 Ιουλίου 2018, 14:51

Μετά την αγαπημένη του Ρουχ Χορζόφ και την Πολωνία ο Κριστόφ Βαζέχα επιστρέφει στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Σπάρτης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα της Λακωνίας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Ελληνοπολωνό προπονητή, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή (20/07) είχε επιβλέψει τις εγκαταστάσεις της.

Η ανακοίνωση της Σπάρτης έχει ως εξής:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι και επίσημα είναι προπονητής της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ ο Κριστόφ Βαζέχα, μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού και πολωνικού ποδοσφαίρου.

Ο διεθνής Πολωνός, ο οποίος την Παρασκευή 20 Ιουλίου επισκέφθηκε τα γραφεία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας μας και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Νικόλαρο, τον Μεγαλομέτοχο κ. Δημήτρη Βουδούρη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Θανάση Σταματόπουλο, υπέγραψε χθες συμβόλαιο πρόσληψης σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με την παρουσία των κυρίων Νικόλαρου και Βουδούρη.

Ο κ. Βαζέχα είναι πλέον ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 του πρωταθλήματος της Football League. Ένας προπονητής που είναι γνώστης της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας και σίγουρα θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας. 

Τον ευχαριστούμε και τον καλωσορίζουμε!

Vazexa Sparti

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad