“Ανέβηκαν” δύο στον Απόλλωνα Πόντου

Football League 21 Σεπ 2018, 14:46

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν με τον Απόλλωνα Πόντου ο Δανιήλ Δαμουλάκης και ο Νικηφόρος Κύρκου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές προέρχονται από την ομάδα Κ19 του συλλόγου και ο πρώτος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και την επίθεση, ενώ ο δεύτερος είναι κεντρικός αμυντικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Δύο ποδοσφαιριστές μας από την ομάδα Κ19 υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο, ως αποτέλεσμα της συντονισμένης προσπάθειας που ξεκίνησε από πέρσι για την προώθηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Δανιήλ Δαμουλάκη (αριστερά στην φωτο) και  Νικηφόρο Κύρκου (δεξιά στην φωτο).

Ο Δανιήλ Δαμουλάκης αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση και είναι γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου 1998. Ο Νικηφόρος Κύρκου είναι κεντρικός αμυντικός, που γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2000.

Η αξιολόγηση ποδοσφαιριστών από την Κ19 είναι μια συνεχής διαδικασία μέσω των προπονήσεων της επαγγελματικής ομάδας, στις οποίες συμμετέχουν, ενώ στο επόμενο διάστημα θα υπογράψουν συμβόλαιο κι άλλοι ποδοσφαιριστές με κριτήριο τις επιδόσεις τους. Υπενθυμίζεται πως από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε γίνει επαγγελματίας ο τερματοφύλακας Χρήστος Παπουτσής».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad