“Ανάσες” στους παίκτες μετά τη βαθμολογική “ανάσα”

Χανιά | 15 Ιανουαρίου 2018, 17:01

Η δύσκολη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας έδωσε βαθμολογική ανάσα στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό, που στρέφει το βλέμμα πλέον στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο.

Από τη Δευτέρα το απόγευμα μέχρι και την Τετάρτη (17/01)… ανάσες θα πάρουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μετά την προπόνηση, στην οποία οι βασικοί έκαναν αποθεραπεία, δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές την Τρίτη (16/01) και η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Τετάρτη οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς στο Αίγιο.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Με τη συμμετοχή 26 ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας για την ομάδα μας, που μετά τη σημαντική νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο.

Η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ στο κεντρικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, λόγω της επιβάρυνσης του προπονητηρίου της ομάδας μας από τις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Το ένα γκρουπ αποτελούσαν όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο κυριακάτικο ματς, αλλά και οι νεαροί Μπλατσιώτης, Λουβιτάκης, που έπαιξαν με την Κ19, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενεργητική και παθητική αποθεραπεία.

Στο δεύτερο γκρουπ ήταν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έκαναν προπόνηση 60′ με τα περιεχόμενα να αφορούν τη βελτίωση αερόβιας ικανότητας με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών.

Την Τρίτη υπάρχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

 

Estrella
/psiloritischania