Ανάσα απέναντι στη Θύελλα (2-0)

Τιτάν Θύελλα Καλαθ. | 8 Δεκεμβρίου 2019, 19:53

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε απέναντι στη Θύελλα ο Τιτάν. Η ομάδα των Καλυβών νίκη με 2-0 και πέρασε πλέον πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο μέσα σε λίγες μέρες ο Απόστολος Τζόκας οδηγεί τον Τιτάνα σε μία ακόμα σημαντική νίκη μετά το κύπελλο, με την ομάδα του να πιάνει τη Θύελλα και την ΑΕ Κυδωνίας.

Τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος και στο 50′ ο Δρίβαλος με εκτέλεση φάουλ ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα για το 1-0. Στο 70′ ήταν η σειρά του Χατζηγρηγορίου να χριστεί σκόρερ, καθώς μετά από δικό του κλέψιμο και εύστοχο τελείωμα, έγραψε το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης
Βοηθοί: Γαλάνης – Ευθυμόπουλος

Τιτάν (Αποστόλης Τζόκας): Φραγκούλης, Ντακάκης (75′ Κουγεντάκης), Αρτσιδάκης, Μπικάκης, Κουνδουράκης, Ποντίκας, Πατσαρίκας (85′ Μανανεδάκης), Τζερεμές (35′ Λαβράνος), Δρίβαλος, Χατζηγρηγορίου, Μαρινάκης (85′ Μυλωνάκης)

Θύελλα (Γιάννης Κελαϊδής): Κοκοτσάκης, Ζαχ. Κομπογενννητάκης, Μαργαριτάκης (67′ λ.τρ. Σημαντηράκης), Καρεφυλλάκης, Γ. Λουβιτάκης (63 λ.τρ. Μ. Λουβιτάκης), Σπ. Λουβιτάκης (80′ Λουπασάκης), Αρ. Ρενιέρης, Νικολακάκης, Ν. Ρενιέρης (75′ Β. Ρενιέρης), Κουφογιαννάκης, Λ. Κομπογεννητάκης

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad