Αμανατίδης: Ο στόχος είναι να επανέλθουμε στην μεγάλη κατηγορία

Πλατανιάς | 25 Ιουλ 2018, 22:37

Δηλώσεις στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ τονίζοντας ότι ο στόχος για τον Πλατανιά είναι η επάνοδος στη Σούπερ Λιγκ παραχώρησε ο Βασίλης Αμανατίδης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά έκανε λόγο και πάλι για 18 παίκτες που έχει συμφωνηθεί να έρθουν στην ομάδα «και σύντομα θ’ ανακοινωθούν», όπως είπε. 

Επίσης, αναφορά έκανε στο θέμα της αναδιάρθρωσης, λέγοντας ότι κατά την άποψή του βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, καθώς και στο όνομα του Μαν. Μαθιουλάκη τον οποίο χαρακτήρισε ότι, «είναι υγιής παράγοντας του ποδοσφαίρου».

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ελκυστική ομάδα στον Πλατανιά», είπε ο κ. Αμανατίδης στο κρατικό ραδιόφωνο, συνεχίζοντας ως εξής: «Με τη συμπαράσταση και τη βοήθεια του κ. Μαθιουλάκη που είναι υγιής παράγοντας του ποδοσφαίρου, όσον αφορά στα πιστεύω του και στη σκέψη του γι’ αυτό, θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και επίπεδο. Η ενίσχυση και οι μεταγραφές έχουν ήδη δρομολογηθεί. Εχουμε συμφωνήσει με 18 παίκτες και σύντομα θα ανακοινωθούν. Στόχος είναι να επανέλθουμε στην μεγάλη κατηγορία εφόσον παίξουμε στη Football League και δεν γίνει κάτι άλλο τις επόμενες ημέρες».

Για το θέμα της αναδιάρθρωσης σημείωσε ότι, «πιστεύω ότι είναι ακόμα σε εξέλιξη. Νομίζω ότι αν γίνει είναι μια ευκαιρία για το ποδόσφαιρο. Οι ΠΑΕ δεν έχουν plan b, από την στιγμή που επίσημα δεν υπάρχει άλλη τηλεοπτική στέγη. Τα όσα έχει προτείνει ο υπουργός είναι μια ευκαιρία να διορθωθεί το ποδόσφαιρο. Το ποσό που δίνεται, για τις μικρομεσαίες ομάδες είναι μεγάλη ευκαιρία και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το αποδέχονται. Ισως κάτι άλλο να κρύβεται πίσω από αυτό», κατέληξε.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad