Αμανατίδης: Ο Κάμπος έχει το μέταλλο να βοηθήσει τον Πλατανιά

Πλατανιάς | 18 Ιουλίου 2018, 1:27

Σίγουρος για την επιλογή του Κάμπος, που είναι καθαρά προσωπική για τον ίδιο, δήλωσε ο Βασίλης Αμανατίδης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά ήταν αυτός που υποδέχτηκε τους δύο προπονητές στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” των Χανίων το βράδυ της Τρίτης και μιλώντας για την άφιξη των Κάμπος και Κερλίδη είπε τα εξής:

«Ευχαριστώ πολύ που βρεθήκατε αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούμε τον κ. Κάμπος και τον κ. Κερλίδη. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που ξεκίνησε να κάνει τις συζητήσεις με τους δύο κυρίους, αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους οποίους θα σας γνωρίσουμε με την πρώτη ευκαιρία στα γραφεία μας. Ξεκινάμε τον προγραμματισμό από αύριο με τους κυρίους και θα σας δώσουμε στη συνέχεια την ενημέρωση που απαιτείται να πάρετε».

Αμέσως μετά και σε ερώτηση γιατί έγινε η επιλογή στον Κάμπος, ο Βασ. Αμανατίδης απάντησε τα εξής: «Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο της Κρήτης χρειάζεται ένα διαφορετικό μέταλλο μέσα από μια χώρα η οποία παράγει ποδόσφαιρο, είναι μια βιομηχανία ποδοσφαίρου η Βραζιλία, παρότι το κρητικό ταλέντο στο οποίο θα δώσουμε πολύ ιδιαίτερη σημασία χρειάζεται αυτόν τον άνθρωπο».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad