Αλλοι τρεις για παραμονή – Τι ισχύει με τους “πρώην”

Πλατανιάς | 24 Ιουλ 2018, 19:53

Επιβεβαιώνει ο Πλατανιάς για Αγγελόπουλο και Παπανικολάου ότι παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας τη νέα περίοδο. Επίσης, τρεις ακόμα παίκτες αναμένεται και αυτοί με τη σειρά τους να είναι στο ρόστερ της Φούτμπολ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Κατά συνέπεια, τουλάχιστον πέντε παίκτες από το περσινό δυναμικό θα συνεχίσουν να είναι στον Πλατανιά τη νέα περίοδο. Οι παίκτες αυτοί είναι οι Ουές, Σαάντο και Σινγκ, όπου όλοι τους -και ειδικότερα ο Ουές- αγωνίστηκαν τη χρονιά που πέρασε στη Σούπερ Λιγκ.

Ετσι, σιγά σιγά έρχονται στο προσκήνιο κάποιες πρώτες κινήσεις για τον Πλατανιά για ό,τι αφορά το ρόστερ που ετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Κοινό χαρακτηριστικό γι’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές ότι είναι, όλοι τους, νεαροί σε ηλικία, όταν κατ’ επανάληψη έχει τονιστεί ότι ο μέσος όρος της ομάδας θα είναι ιδιαίτερα χαμηλός.

Με βάση αυτό το γεγονός δεν ισχύει, όπως τουλάχιστον επίσης τονίζεται από τον Πλατανιά μετά το σχετικό δημοσίευμα του athlitiko ότι θα προχωρήσουν -και οι τρεις, συνολικά- μεταγραφές των Γουνδουλάκη, Μενδρινού και Ζαραδούκα. Ενδεχομένως πάντως, ο Πλατανιάς να καταλήξει στον έναν…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad