Αλλαξε το κλίμα! Από τώρα το μυαλό στην Κέρκυρα

Πλατανιάς | 21 Ιανουαρίου 2018, 22:25

Ο τελικός των... τελικών αναμένεται να είναι το επόμενο παιχνίδι στην Κέρκυρα για τον Πλατανιά. Μετά μάλιστα τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής, η διαφορά μειώθηκε τόσο από τους Φαίακες όσο και από τον Απόλλωνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι, στην ουσία, ο Πλατανιάς βρίσκεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να δίνει δύο παιχνίδια με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Είναι τώρα η αποστολή στην Κέρκυρα, αλλά αμέσως μετά έρχεται και το παιχνίδι στα Χανιά με τον Απόλλωνα, του Γιώργου Παράσχου… Μάλιστα, ακόμα και σήμερα, έχουν να λένε στον Πλατανιά όχι το ότι ο προηγούμενος τεχνικός της ομάδας αποφάσισε να πάρει τα ηνία του Απόλλωνα και να τεθεί άμεσα αντίπαλος για μία θέση στον ήλιο της Σούπερ Λιγκ αλλά για τον τρόπο που έφυγαν από τον Πλατανιά δύο βασικές του μονάδες, ο Στάθης και ο Ντεβέσα, θεωρώντας δηλαδή ότι ο Παράσχος συνέβαλλε προς αυτή την κατεύθυνση… Πραγματικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ειδικότερα στο ενδεχόμενο που ο Πλατανιάς καταφέρει να φέρει “διπλό” στην Κέρκυρα, ή έστω δε χάσει, μιας και ο στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα. 

Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή στον Πλατανιά, το κλίμα αρχίζει να γυρίζει εντελώς, μια αισιοδοξία που αποδίδεται κυρίως σε κάποια “σημάδια” που παρουσιάζει η ομάδα τον τελευταίο καιρό, η οποία με εξαίρεση την Ξάνθη, που όμως στο τέλος κόντεψε να “κλέψει” το παιχνίδι, δέχεται πλέον γκολ μετά το 65′-70′, οι δε μεταγραφές της ίσως της έχουν αλλάξει το πρόσωπο και ειδικότερα παίκτες όπως ο Κλιάιτς, που και με τον Λεβαδειακό πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση.

 

Estrella