Αλετράς: Χαμηλά το κεφάλι

Super League 1 9 Ιουλ 2018, 22:04

Ο Γιώργος Αλετράς τόνισε στην απογευματινή "ανοιχτή" προπόνηση του ΟΦΗ πως η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί σε χαμηλούς τόνους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πρόεδρος του ηρακλειώτικου συλλόγου ξεκαθάρισε ότι το ζητούμενο είναι να υπάρχει οικογενειακό κλίμα και καλή χημεία, καθώς αυτά θα είναι τα στοιχεία που θα κάνουν τη… διαφορά.

«Δουλεύουμε με χαμηλούς τόνους και σοβαρότητα. Και στις μεταγραφές κοιτάζουμε όπως βλέπετε την ουσία. Μας ενδιαφέρει ένα οικογενειακό σύνολο με χημεία. Αυτό πιστεύω θα κάνει τη διαφορά. Χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε με δουλειά.

Αν συνεχίσουμε όπως σήμερα θα πάμε πολύ καλά. Το μεγάλο όπλο πρέπει να είμαι η ομοιογένεια. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για κάτι άλλο. Να είμαστε σοβαροί και να δουλεύουμε καθημερινά», είπε αρχικά ο κ. Αλετράς.

Για τη θέση του ΟΦΗ στο θέμα της αναδιάρθρωσης, ανέφερε ότι «την Τετάρτη υπάρχει Δ.Σ. στην Λίγκα και θα έχουμε καλύτερη εικόνα». Ενώ για το αν αυτή η υπόθεση επηρεάσει το μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ, υποστήριξε πως «θεωρώ ότι εδώ που έχουμε φτάσει δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα».

«Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής μεταγραφών του ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης, ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το μέλημα της διοίκησης ήταν να δέσουμε την ομάδα για την επόμενη χρονιά. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, δεν θα είναι εύκολη. Ήδη κάνουμε σημαντικά έργα και στο γήπεδο. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, αλλά να ξέρει ότι κάνουμε μεγάλη προσπάθεια.

Ξεκινάμε χωρίς μεγάλα λόγια. Είναι δύσκολη κατηγορία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε την δύναμη, τον κόσμο και τους παίκτες για να τα καταφέρουμε. Για μας η ομάδα πρέπει να μείνει στην κατηγορία και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα.  Μεταγραφικά η ομάδα χρειάζεται βοήθεια σε κάποιες θέσεις με 2-3 παίκτες και αυτό προσπαθούμε».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad