Αλετράς: Υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος

Super League 1 24 Αυγούστου 2018, 21:41

Ο Γιώργος Αλετράς με δήλωση του στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ ξεκαθάρισε ότι ο ηρακλειώτικος σύλλογος τάχθηκε υπέρ της έναρξης της Super League.

Ο πρόεδρος των “ασπρόμαυρων” πρόσθεσε πως μια ενδεχόμενη καθυστέρηση στη σέντρα του πρωταθλήματος θα έκανε κακό στις ομάδες, ενώ τόνισε πως κανένα σωματείο της πρώτης κατηγορίας δε θέλει τα μπαράζ.

Αναλυτικά υποστήριξε: «Εμείς σαν ΟΦΗ, ταχθήκαμε υπέρ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Οποιαδήποτε άλλη απόφαση, δεν θα έκανε καλό στις ομάδες. Η απόφαση για υποβιβασμό τριών ομάδων από την Σούπερ Λιγκ και ανόδου μιας από την Football league, ήταν ομόφωνη μεταξύ των ομάδων της Σούπερ Λιγκ και έχει παρθεί από την προηγούμενη συνεδρίαση.

Αυτό θέλουμε και  εμείς σαν ΟΦΗ, αλλά αυτό θέλουν και όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Καμία ομάδα, δεν θέλει μπαράζ. Το τι θα γίνει θα το δούμε το επόμενο διάστημα, με την προσφυγή της Σούπερ Λιγκ σε βάρος της απόφασης, της ΕΠΟ. Αυτό που έπρεπε να γίνει πάντως σε αυτή τη φάση, ήταν να μην καθυστερήσει άλλο η έναρξη του πρωταθλήματος, γιατί δεν θα ήταν καλό για καμία ομάδα».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad