Ακόμα έξι “χανιωτάκια” στα “ερυθρόλευκα”

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 29 Αυγούστου 2018, 22:58

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση για τον Αλέξη Μάστορα, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ γνωστοποίησε την απόκτηση ακόμα πέντε νεαρών ποδοσφαιριστών από τα Χανιά, με τους δύο να λογίζονται ουσιαστικά ως επιστροφή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μετά την παρουσία τους στις ομάδες υποδομής του Πλατανιά τα τελευταία χρόνια, τη φανέλα του ΣΥΝΚΑ θα φοράνε, λοιπόν, τη νέα περίοδο οι Σήφης Γεωργιλαδάκης, Νίκος Βασιλάκης και Βασίλης Μαθιουδάκης οι οποίοι επιστρέφουν στην ομάδα.

Από την Κ19 του ΑΟΧ/Κισσαμικού μετακόμισαν οι αμυντικοί Νίκος Αργυρουδάκης και Παναγιώτης Λαμπάκης (γεννηθέντες το 2000) οι οποίοι συμμετείχαν στις προπονήσεις αλλά και τα φιλικά του ΣΥΝΚΑ, ενώ υπό τις οδηγίες του Θανάση Κολιτσιδάκη τίθεται και ο Χρήστος Μαρκουλάκης. Ο 19χρονος (γενν. 1999) ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην Κ20 του Πλατανιά πέρυσι, ενώ είχε αγωνιστεί με τις αντίστοιχες του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου κατά την παρουσία του στην Αθήνα, έχοντας ξεκινήσει σε νεαρή ηλικία από τους Νέους Χανίων και τον Κρ. Αστέρα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ αποδεικνύει εμπράκτως και για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη της στο Χανιώτη ποδοσφαιριστή, στο τοπικό ποδόσφαιρο και τη δουλειά που γίνεται στις άλλες ομάδες και στις ακαδημίες.Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ αποδεικνύει εμπράκτως και για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη της στο Χανιώτη ποδοσφαιριστή, στο τοπικό ποδόσφαιρο και τη δουλειά που γίνεται στις άλλες ομάδες και στις ακαδημίες.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα μας από την ομάδα του Πλατανιά των εξής ποδοσφαιριστών…
Νίκος Βασιλάκης (Κ-20 Πλατανιά), Σήφης Γεωργιλαδάκης (Κ-17 Πλατανιά). Επίσης, ανακοινώνει τη μεταγραφή του Βασίλη Μαθιουδάκη από την ομάδα Κ-20 του Πλατανιά. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Ιωνία Χανίων, την οποία και ευχαριστούμε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ακόμη, ανακοινώνεται η μεταγραφή του Χρήστου Μαρκουλάκη από την ομάδα Κ-20 του Πλατανιά. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Κρητικό Αστέρα, που ευχαριστούμε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στην ομάδα έρχονται επίσης ο Νίκος Αργυρουδάκης και ο Παναγιώτης Λαμπάκης, από την ομάδα Κ-19 του Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικού.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ καλωσορίζει τους παραπάνω ποδοσφαιριστές στην οικογένειά της.

Estrella